ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟ

Παράταση για τα εισιτήρια του Final-6

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, ενημέρωσε για την παράταση που εξασφάλισε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για τις προεγγραφές, που αφορούν την αγορά εισιτηρίων του Final-6  της Βουδαπέστης.
Ανακοίνωση εξέδωσε την Τρίτη (16/5) ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, μέσω της οποίας ενημερώνει τους φιλάθλους ότι εξασφάλισε παράταση από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία (LEN) και ότι θα συνεχιστεί μέχρι νεωτέρας η διαδικασία των προεγγραφών για την αγορά των εισιτηρίων του Final-6 της Βουδαπέστης.

Αναλυτικά:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους φιλάθλους του, ότι μετά από παράταση που εξασφάλισε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία (LEN), θα συνεχιστεί μέχρι νεωτέρας η διαδικασία των προεγγραφών, για την αγορά των εισιτηρίων του Final Six του LEN Champions League, που θα διεξαχθεί στην Βουδαπέστη, το διάστημα 25-27 Μαΐου.

Οι προεγγραφές συνεχίζουν και πραγματοποιούνται καθημερινά από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» και από τα γραφεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. στην Πλατεία Αλεξάνδρας και ώρες 10:00 – 18:00.

Για την ολοκλήρωση της προεγγραφής απαιτείται η επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας – Διαβατηρίου και το αντίτιμο του εισιτηρίου.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα γίνεται με την επίδειξη της προσωρινής απόδειξης σε χρονικό διάστημα που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 20€, 26€, 33€.»

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button