ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παράσταση τίτλου από τον Θρύλο!

Διαστημικός ο Ολυμπιακός με ηγέτη έναν εκπληκτικό Αγκάμεζ, ταπείνωσε τον ΠΑΟΚ με 3-0 σετ στο «Μελίνα Μερκούρη» και πέτυχε το πρώτο του άλμα για την επιστροφή του στν θρόνο του ελληνικού βόλεϊ.

 

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο Ολυμπιακός τον πρώτο τελικό των πλέι – οφ κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας αποδίδοντας καταπληκτικά σε άμυα κι επίθεση, … «καθάρισαν» πανεύκολα τον ΠΑΟΚ με 3-0 σετ στο «Μεελίνα Μερκούρη» (25-19, 25-22, 25-16)και πραγματοποίησαν το πρώτο από τα τρία άλματα που απαιτούνται για την επιστροφή τους στον θρόνο του Αυτοκράτορα του ελληνικού βόλεϊ.

Του πήρε τον «αέρα» από νωρίς!

Φουριόζος ξεκίνησε ο Θρύλος τον πρώτο τελικό απέναντι στον «Δικέφαλο».

Με τους Αγκάμεζ, Τσούπκοβιτς και Κοκκινάκη να σέρνουν τον …χορό στο επιθετικό μέρος,  οι «ερυθρόλευκοι» επέβαλλαν πλήρως τον ρυθμό τους κι έστειλενα ξεκάθαρο μήνυμα στους αντιπάλους τους αναφορικά με το ποιός είναι το απόλυτο αφεντικό της αναμέτρησης.

Το πολύ πιεστικό σερβίς, αλλά και το εξαιρετικό μπλοκ λειτουργούσαν το ίδιο αποδοτικά για τους «ερυθρόλευκους απέναντι στον ΠΑΟΚ, που τα περίμενε όλα από τους Στάροβιτς και Σαφράνοβιτς.

Κάπως έτσι, ο Ολυμπιακός, που είχε τον Λίμπερμαν Αγκάμεζ με εξαιρετικά ποσοστά στην επίθεση, βρέθηκε να προηγείται με 19-13, για να φτάσει πανεύκολα στην κατάκτηση του πρώτου σετ με 25-19.

 

Φοβερός Αγκάμεζ και 2-0!

Στο δεύτερο σετ έγινε μεγαλύτερη μάχη. Οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο – πόντο, με τους φιλοξενούμενουν να βελτιώνουν την υποδοχή τους και να κλείνουν το πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ προηγούμενοι 15-16,

Σ’ εκείνο το σημείο, όμως ανέλαβε εκ νέου …δράση ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ. Με συνεχόμενους πόντους του Κολομβιανού διαγώνιου, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 23-21, για να κατακτήσει και το δεύτερο σετ με 25-22.

 

Για … πλάκα το 3-0!

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός στο τρίτο σετ. Με τους Αγκάμεζ, Κοκκινάκη ναπαίνουν … φωτιά και το μπλοκ να αποδίδι εξίσου καλά, ο ι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν νωρίς νωρίς με 9-5.

Το σερβίς έγινε ακόμη πιο πιεστικό και με τον Τσούπκοβιτς να παίρνει πολλούς καθοριστικούς πόντους, ο Ολυμπιακός έφτασε να προηγηθεί με 21-14 με πόντο του Κοκκινάκη και 23-15 με πρώτο χρόνο του Άθος Κόστα..

Για να κατακτήσει πανεύκολα και το τρίτο σετ με  25-16.

Τα σετ: 25-19, 25-22, 25-16.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button