ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟ

“Παράδειγμα η Φιλιώ”

Η τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ιωάννα Σταματοπούλου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, στο Κανάλι 1 του Πειραιά και μίλησε για την  ομάδα,  την θετική επιρροή του κόουτς Παυλίδη, ενώ αποθέωσε την αρχηγό της ομάδας,Φιλιώ Μανωλιουδάκη.

Για το γεγονός πως μαζί με τη Διαμαντοπούλου αποτελούν σπουδαίο δίδυμο τερματοφυλάκων: «Μια ομάδα χρειάζεται να έχει δυο καλές τερματοφύλακες, ώστε να μπορεί η μία να καλύπτει την απουσία της άλλης. Σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός πρέπει στην όποια αλλαγή τερματοφύλακα να μη φαίνεται η διαφορά».

Για το τι τους είπε ο Χάρης Παυλίδης πριν και μετά το 16-6: «Πριν τον αγώνα του Σαββάτου ο προπονητής μας μάς ζήτησε να παίξουμε ελεύθερα και σύμφωνα με τις δυνατότητές μας. Εάν παίξουμε ως Ολυμπιακός δεν μας φοβίζει κανένας αντίπαλος.
Μόλις τελείωσε ο αγώνας μας τόνισε πως δεν είναι ανάγκη να χάνουμε για να βγάζουμε τον εγωισμό μας, να πεισμώνουμε και να φτάνουμε σε αυτή την απόδοση . Πρέπει να το κάνουμε σε κάθε αγώνα.
Ο κ. Παυλίδης είναι όσο τελειομανής χρειάζεται να είναι κάθε προπονητής. Τα παιχνίδια με τη Βουλιαγμένη ήταν και προπονητικού χαρακτήρα για τον όμιλο της Ευρωλίγκας που ακολουθεί στο τέλος του Ιανουαρίου».

Για την αρχηγό Φιλιώ Μανωλιουδάκη που αγωνίστηκε άρρωστη εναντίον της Βουλιαγμένης: «Είναι παράδειγμα η Φιλιώ, είναι η καλύτερη αρχηγός που θα μπορούσαμε να έχουμε και μας δείχνει πάντα τι ακριβώς πρέπει να κάνει μια μεγάλη παίκτρια για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button