ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παπαπέτρου και ΜακΛιν στο Τop-10 (Video)

Στα δέκα κορυφαία καρφώματα της Ευρωλίγκα για τον μήνα Δεκέμβριο συγκαταλέγονται αυτά των Ιωάννη Παπαπέτρου και Τζαμέλ ΜακΛιν από το θριαμβευτικό 88-86 του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Ολυμπιακός ξέχωρα από την ποιότητά του και τα τρομερά ψυχικά αποθέματα που τον χαρακτηρίζουν ως σύνολο γενικότερα στο πέρασμα όλων αυτών των ετών, ξεχωρίζει και για το θέαμα που προσφέρουν απλόχερα οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου κατά την διάρκεια των υποχρεώσεών του στην Ευρωλίγκα.

Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει ο Δεκέμβριος, ο οποίος ήταν «καυτός» κι επιφύλασσε σπουδαίες νίκες για τους «ερυθρόλευκους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση
Μάλιστα, η Ευρωλίγκα δημοσίευσε τα δέκα κορυφαία καρφώματα για τον τελευταίο μήνα του 2017, στα οποία συγκαταλέγονται δύο παίκτες του Θρύλου.

Ο λόγος για τους Ιωάννη Παπαπέτρου και Τζαμέλ ΜακΛιν. Αμφότεροι ψηφίστηκαν στην κορυφαία δεκάδα από τα εντυπωσιακά καρφώματα που μας πρόσφεραν απλόχερα στην νικηφόρα αναμέτρηση απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 88-86.

Ο μεν διεθνής Έλληνας φόργουορντ βρίσκεται στην τρίτη θέση χάρη στο εκπληκτικό του κάρφωμα

Φάση στην οποία αξιοποίησε την εξαιρειτκή ασίστ του Γιάνις Στρέλνιεκς, γράφοντας σ’ εκείνιο το χρονικό σημεό το 79-72 υπέρ του Ολυμπιακού, ενώ στην δέκατη θέση συναντάμε τον Τζαμέλ ΜακΛιν στην εκπληκτική ατομική προσπάθειά του που κατέληξε σε εντυπωσιακό κάρφωμα πετυχαίνοντας το 35-28.

Στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται ο Βέσελι χάρη στο εντυπωσιακό κάρφωμα που έκανε  απέναντι στην Ζαλγκίρις Κάουνας

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button