ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Παντού για την νίκη!»

Το σύνθημα για δεύτερο συνεχόμενο θρίαμβο επί της OSC Βουδαπέστης έδωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Θοδωρής Βλάχος.

 

Η κατάληψη της πρωτιάς του ομίλου του Champions League, αλλά και του αήττητου περνάει από την Βουδαπέστη για τον Ολυμπιακό!

Οι νταμπλούχοι Ελλάδα αντιμετωπίζουν για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα δέκα ημερών την OSC Βουδαπέστης και με προίκα την ευρεία τους νίκη με 7-4 στο κολυμβητήριο του Πειραιά, αλλά και την εξαιρετική τους ψυχολογία, έχουν όλα τα φόντα να επαναλάβουν το κατόρθωμά τους.

Ο τεχνικός του Θρύλου Θοδωρής Βλάχος έδωσε το σύνθημα για μία ακόμη νίκη σε βάρος των Ούγγρων:

«Θα αναμετρηθούμε με την O.S.C. για δεύτερη φορά μέσα σε 10 μέρες και μπορώ να πω και πάλι  ότι κι αυτό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια και των δύο ομάδων στον όμιλο και την θέση που θα κατακτήσουν. Σίγουρα πλέον γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον πιο καλά και σίγουρα θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι από το πρώτο. Η O.S.C. είναι πολύ δυνατή στην έδρα της και από την άλλη σαν  Ολυμπιακός  παίζουμε για τη νίκη  παντού και ανεξαρτήτως αντιπάλου».

Μυλωνάκης: «Θα είμαστε δυνατοί και συγκεντρωμένοι»

Από την πλευρά του ο Μανώλης Μυλωνάκης στάθηκε στους τομείς που θα οδηγήσουν τον Ολυμπιακό στην νίκη:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και γνωρίζουμε τις αντιξοότητες που μας περιμένουν. Πιστεύω ότι θα είμαστε δυνατοί και συγκεντρωμένοι όπως έχουμε κάνε μέχρι τώρα για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.  Αγωνιζόμαστε σε μια δύσκολη έδρα κόντρα σε μια δυνατή ομάδα αλλά αν παρουσιαστούμε όπως ξέρουμε όλα θα κυλήσουν ομαλά. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό αλλά όπως είναι έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία η συγκεκριμένη είναι καθοριστική και σε περίπτωση νίκης θα έχουμε κάνει ένα καθοριστικό βήμα όχι μόνο για το Final Six αλλά ενδεχομένως και για την πρώτη θέση του ομίλου».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button