ΔΙΑΦΟΡΑΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Παντοκράτορας του Υγρού Στίβου ο Ολυμπιακός!»

Τον ενθουσιασμό του για την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος, εξέφρασε ο αρχιπροπονητής του τμήματος κολύμβησης του Ολυμπιακού Νίκος Γέμελος.

 

Στον έβδομο ουρανό πετούσε ο Νίκος Γέμελος με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος μεγάλων αποστάσεων.

Ο αρχιπροπονητής του τμήματος κολύμβησης του Ολυμπιακού στάθηκε στην αξία κατάκτησης του τίτλου, ενώ αναφέρθηκε και στην βαριά κληρονομιά που αφήνουν αθλητές του επιπέδου των Σπύρου Γιαννιώτη, Κέλλυς Αραούζου και Μαριάνας Λυμπερτά:

«Ο Ολυμπιακός είναι για άλλη μια φορά πρωταθλητής σε ένα άθλημα το οποίο έχουν αναδείξει δικοί του κολυμβητές όπως ο Σπύρος Γιαννιώτης η Κέλλυ Αραούζου και η Μαριάνα Λυμπερτά. Ο σύλλογος μας πρέπει να συνεχίσει αυτή την ιστορία με τους νεότερους κολυμβητές που έχοντας μια βαριά κληρονομιά ενός ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα πρέπει να διακριθούν στο εξωτερικό.

Αποτελεί το τρίτο πρωτάθλημα για φέτος στον υγρό στίβο, μετά τα πρωταθλήματα σε Πόλο Ανδρών και Γυναικών και έρχεται το 4ο στα αγωνίσματα της πισίνας. Έτσι ο Ολυμπιακός είναι ο παντοκράτορας του υγρού στίβου. Είιναι πάρα πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό κρατώντας στις τάξεις του αθλητές με θυσίες της διοίκησης του Ερασιτέχνη και με τη συμβολή της ΠΑΕ και της ΚΑΕ,  να διατηρούμαστε σε τέτοιο επίπεδο στα αγωνίσματα που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων. Αυτές οι διακρίσεις έχουν αρωγούς».

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button