ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παντελάκης: «Στόχος όλοι οι τίτλοι»

Με όνειρα και ελπίδες για μια καλή πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κλειστό της Γλυφάδας η πρώτη προπόνηση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ.Το παρών έδωσαν όλα τα κορίτσια της ομάδας μπάσκετ, με τον Γιώργο Παντέλακη και τα κορίτσια του να δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι για την νέα χρονιά.

Ο κόουτς των «νταμπλούχων» Ελλάδας αρχικά ανέφερε:

«Όπως είπαμε είναι μια καινούρια χρόνια για εμάς. Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος πάντα να διεκδικεί τίτλους. Αυτός είναι και ο σκοπός μας. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε εμείς φέτος επειδή αλλάξαμε το ροστερ μας και πήγαμε σε ένα πιο νεανικό μοντέλο, ο στόχος ο δικός μας είναι να κατακτήσουμε πάλι το πρωτάθλημα και το κύπελλο στην Ελλάδα και στην Ευρώπη να κάνουμε μια ακόμα καλύτερη πορεία και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Έχω μεγάλη πίστη στην ομάδα και τις αθλήτριες. Δουλεύουμε πολύ σκληρά και θεωρώ ότι το αποτέλεσμα που έχουμε μέσα στο γήπεδο θα είναι το καλύτερο έχουμε δει στον Ολυμπιακό». Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έχει πολλές διεθνείς παίκτριες της Εθνικής ομάδας δήλωσε: «Έτσι φαίνεται η ποιότητα της ομάδας μας. Πολλές από τις παίκτριες μας στελεχώνουν και την Εθνική ομάδα. Αν και αυτό αποτελεί και ένα πρόβλημα για την προετοιμασία μας αλλά η εθνική ομάδα είναι μια τιμή για οποιαδήποτε αθλήτρια συμμετέχει. Οπότε δεν μπορώ να σου πω αν έχω άγχος αλλά αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι βλέποντας την ομάδα να δουλεύει έτσι, όταν έρθει η ώρα να ξεκινήσουν τα παιχνίδια κανένας από εμάς δεν θα νιώθει άγχος επειδή θα είμαστε έτοιμοι».

Αναφορικά με την παρουσία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη δήλωσε:

«Είναι κάτι που σίγουρα πρέπει να το κάνεις βήμα βήμα. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια την παρουσία του στην Ευρώπη, φέτος θεωρώ ότι ήρθε η ώρα μας να κάνουμε ένα ακόμα μεγαλύτερο βήμα. Και βλέποντας την πορεία μας στην Ευρώπη θα μπούμε να δούμε και εμείς βήμα βήμα τι μπορούμε να κάνουμε παρακάτω». Τέλος ο νέος πρώτος προπονητής του Ολυμπιακού έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο: «Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος μας έχει αγκαλιάσει.. Μια ομάδα είναι πάρα πολύ δύσκολο να πετύχει τους στόχους της χωρίς την βοήθεια του κόσμου. Ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογο με μεγάλη δυναμική, ο μεγαλύτερος σε Ελλάδα και Ευρώπη. Έχει πάρα πολύ μεγάλο κοινό και ο κόσμος είναι και αυτός που θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας πιο εύκολα».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button