ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤ

Παντελάκης: «Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας»

Στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουν στην ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού  την αναμέτρηση με την Δάφνη Αγίου Δημητρίου στάθηκε ο Γιώργος Παντελάκης

 

Στις εντός των τειχών υποχρεώσεις του επικεντρώνεται η νταμπλούχος ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού, με τον Γιώργο Παντελάκης να επισημαίνει ότι κάθε ομάδα δικαιούται σεβασμό.

Οι ερυθρόλευκες , αφήνουν πίσω την ήττα από την Ντιναμό Κουρσκ στην Euroleague και στρέφονται στην αναμέτρηση της της 3η αγωνιστικής της Α1 Γυναικών (11/11, 12:30) με αντίπαλο την Δάφνη Αγίου Δημητρίου. Μάλιστα, ο αγώνας δεν θα γίνει στο ΔΑΚ Γλυφάδας αλλά στον Άγιο Δημήτριο με τον Ολυμπιακό να είναι τυπικά γηπεδούχος.

 

«Πρόκειται για το τελευταίο παιχνίδι μας πριν την διακοπή για τα προκριματικά των εθνικών ομάδων. Μετά την αναμέτρηση με την Dynamo Kursk, δουλέψαμε στις αδυναμίες μας και σε αυτά που κάναμε λάθος στο ΣΕΦ. Εμείς θα αγωνιστούμε απέναντι στη Δάφνη Αγίου Δημητρίου με τον ίδιο σεβασμό που δείχνουμε σε όλες τις ομάδες. Σεβόμαστε όλους τις αντιπάλους μας και θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες μετά το κακό αποτέλεσμα με την Dynamo Kursk. Θέλουμε μέσα από τα παιχνίδια μας να γινόμαστε καλύτεροι και για να συμβεί αυτό οφείλουμε να είμαστε διαρκώς 100% συγκεντρωμένοι και πιστοί στο πλάνο μας» σχολίασε ο Γιώργος Παντελάκης που υπολογίζει σε όλες τις αθλήτριες πριν φυσικά από την Ρασίντ που είναι μακροχρόνια απούσα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button