ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πανιώνιος: “Πληρώστε για τον Μπουμάλ πρώτα”

To ….ξεβράκωμα συνεχίζεται σε αμείωτους ρυθμούς. Γράφεται -λέγεται και ….ακούγεται ότι ο Παναθηναϊκός θα κάνει κίνηση  για την απόκτηση του Μασούντ από τον Πανιώνιο. Πολλοί το είχαν και για  “τελειωμένο”  θέμα ,αλλά η ανακοίνωση του Πανιωβνίου τα λεει όλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου: «Το τελευταίο χρονικά διάστημα, η συνεχιζόμενη προπαγάνδα και η παραπληροφόρηση, αναφορικά με παίκτες του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, που αποτελούν μεταγραφικό στόχο άλλων συλλόγων, έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Αποκορύφωμα όλων αυτών, ήταν το χθεσινό «ρεπορτάζ», το οποίο ανέφερε ότι υπήρξε συνάντηση των διοικητικών ηγετών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ με τον εκπρόσωπο του Παναθηναϊκού, κ. Νίκο Λυμπερόπουλο, για την παραχώρηση του Μασούντ Σοτζέι. Φυσικά κάτι τέτοιο υπήρξε μόνο στην σφαίρα της φαντασίας, καθώς ούτε για τον Μασούντ Σοτζέι, ούτε για κάποιον άλλο παίκτη έγινε συνάντηση. Άλλωστε θα πρέπει άπαντες να γνωρίζουν ότι ακόμα υπάρχει το χρέος για την μεταγραφή του Μπουμάλ.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, θα πράξει σε κάθε περίπτωση, αυτό που θα κρίνει η ίδια ως το ενδεδειγμένο για το συμφέρον του συλλόγου. Οι τακτικές προπαγάνδας που κάποιοι χρησιμοποιούν, προκειμένου να διαφημίσουν τις ομάδες τους και να εξυπηρετήσουν τους δικούς τους σκοπούς, δεν μας αγγίζουν και πολύ περισσότερο δεν μας αφορούν».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button