ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πανικός με Μανωλά!

images

Ένα γενικός χαμός επικρατεί στην γειτονική χώρα όσον αφορά το ποδοσφαιρικό μέλλον του διεθνούς στόπερ της Ρόμα και πρώην άσου του Ολυμπιακού.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Στα ύψη έχουν εκτοξευτεί οι μετοχές του Κώστα Μανωλά στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο της Ευρώπης! Οι καταπληκτικές εμφανίσεις του 25χρονου διεθνούς στόπερ της Ρόμα έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον συλλόγων κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Με πιο τρανό παράδειγμα την Τσέλσι, η οποία πρόσφατα κατέθεσε στην Ρόμα πρόταση ύψους 35 εκατ. ευρώ, με την διοίκηση των Ρωμαίων να την απορρίπτει με συνοπτικές διαδικασίες…

Κι όλα αυτά τη στιγμή, όπου οι διαπραγματεύσεις του άλλοτε στόπερ του Ολυμπιακού με τους «τζιαλορόσι» για επέκταση του συμβολαίου του έχουν …κοπεί στη μέση λόγω διαφωνιών, που έχουν προκύψει.

Όλα τα παραπάνω, όπως είναι σαφές έχουν δηιουργήσιε ένα μεγάλο μπέρδεμα και στον Τύπο της γειτονικής χώρας.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «calcionews24.com» τονίζει ότι οι διοκούντες των πρωτευουσιάνων  δεν είναι ευχαριστημένοι από όλο αυτόν τον ντόρο που έχει γίνει, καθώς θέλουν να δουν τον παίκτη ήρεμο και συγκεντρωμένο στην ομάδα του.

Η ιστοσελίδα «forzaroma.info», δίνει μία άλλη διάσταση στο ρεπορτάζ, τονίζοντας ότι σε περίπτωση κατά την οποία πουληθεί ο Μανωλάς, η Ρόμα θα πρέπει να δώσει το μισό ποσό της μεταγραφής στον Ολυμπιακό και στις σκέψεις τους είναι να τον κρατήσουν για έναν ακόμα χρόνο στη

Σχετικά Άρθρα

Back to top button