ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πανηγύρισαν και οι πολίστες!

Με το μυαλό στην … Πόλη αγωνίζονταν οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου κατά την διάρκεια του πρώτου οκταλέπτου του ημιτελικού με τον ΠΑΟΚ, για να χαρούν δεόντως τον νέο άθλο της «αρμάδας» του Γιάννη Σφαιρόπουλου.
Ο συγκλονιστικός ημιτελικός Πόλης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας άφησε τα … σημάδια του σ’ ένα άλλο ημιτελικό Final-4 με σαφώς πολύ λιγότερη λάμψη από την αντίστοιχη μάχη των παικτών του Γιάννη Σφαιρόπουλου κόντρα στη ρώσικη «αρκούδα»

Φυσικά κι αναφερόμαστε στον ημιτελικό του Κυπέλλου του Final-4 του Καρπενησίου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Το ματς μπορεί να είχε μετατραπεί σε παράσταση για έναν ρόλο από τα πρώτα λεπτά, όμως οι οπαδοί των Πειραιωτών δεν μπορούσαν να ηρεμήσουν. Κι αυτό γιατί την ίδια ώρα διεξάγονταν το τελευταίο συγκλονιστικό δεκάλεπτο της τιτανομαχίας του «Σινάν Ερντέμ» με τον Θρύλο να κάνει μία ακόμη μυθική ανατροπή και με μεγάλο πρωταγωνιστή στα τελευταία κρίσιμα λεπτά τον αρχηγό του Βασίλη Σπανούλη να πανηγυρίζει την επική πρόκριση για τον τελικό της Κυριακής με 78-82.

Μάλιστα, ήταν στιγμές όπου οι οπαδοί του Ολυμπιακού, που βρίσκονταν στις εξέδρες του κολυμβητηρίου αγωνιούσαν για την εξέλιξη του αγώνα της Πόλης χαζεύοντας στις τηλεοράσεις!

Με την λήξη του συναρπαστικού ημιτελικού του «Σινάν Ερντέμ» ακολούθησε πανδαιμόνιο στις εξέδρες, με τους οπαδούς των Πειραιωτών να ζητωκραυγάζουν! Το ωραίο της υπόθεσης, είναι ότι και οι πολίστες του Θοδωρή Βλάχου ζούσαν τη δική τους αγωνία και μόλις αντιλήφθηκαν ότι όλα πήγαν κατ’ ευχήν, πανηγύρισαν με σφιγμένες τις γροθιές «συμμετέχοντας» κι αυτοί με τον δικό τους τρόπο!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button