ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πανέτοιμος ο Θρύλος για τον Ατρόμητο

Με τον Αλμπέρτο Μποτία να επιστρέφει σε αποστολές μετά από διάστημα δύο μηνών, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες.

 

 

Με τις καλύτερες δυνατές προοπτικές και την ανυπομονησία για επιστορφή στις νίκες να περισσεύει, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το βράδυ του Σαββάτου την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρηση με τον Ατρόμητο για την έκτη αγωνισιτκή της Super League

Στα αξιομνημόνευτα περνάει η δυναμική επιστροφή του Αλμπέρτο Μποτία στην αποστολή του Θρύλου μετά από διάστημα δύο μηνών.

Ο Ισπανός στόπερ ξεπέρασε εντελώς τον τραυματισμό του και «φώναξε» ετοιμοπόλεμος για τις ανάγκες της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, διεκδικώντας μάλιστα φανέλα βασικού

Ο Τάκης Λεμονής και οι ποδοσφαιριστές του δούλεψαν πολύ πάνω στο κομμάτι της τακτικής και κυρίως την επιθετική λειτουργία, με στόχο να τονωθεί η δημιουργία από τη μέση και μπροστά. Δεν αμέλησαν, παράλληλα, την ανασταλτική λειτουργία και ειδικότερα την πίεση προς τον αντίπαλο ψηλά, με στόχο ακόμη μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής του Ολυμπιακού έκανε γνωστή την αποστολή για το ματς της Κυριακής (16:00). Αυτή αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά: Ανδρούτσος, Μπεν, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Εμενίκε, Φιγκέιρας, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Πάρντο, Οτζίτζα, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης, Ζντιέλαρ.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button