ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πανέτοιμος με ανανεωμένο «λουκ»

Αρκετές αλλαγές προσώπων συγκριτικά με την αναμέτρηση με τη Ριέκα επιφυλάσσει η αποστoλή του Ολυμπιακού για τις ανάγκες της πρεμιέρας με την Λάρισα.

 

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός για την εκκίνησή του με φόντο το όγδοο συνεχόμενο πρωτάθλημα!

Οι πρωταθλητές Ελλάδας με νωπές ακόμη τις δάφνες από τη σπουδαία τους νίκη επί της Ριέκα με 2-1 στον Ναό για τα πλεί – οφ του Champions League ρίχνονται το βράδυ του Σαββάτου (19/8-21:30) στην μάχη του νέου πρωταθλήματος φιλοξενώντας τη Λάρισα

Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν το βράδυ της Παρασκευής (18/8) την τελευταία τους προπόνηση ενόψει του αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Εκτός πλάνων του προπονητή Μπέσνικ Χάσι τέθηκαν οι τραυματίες Ταρίκ Ελιονούσι, (ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στην κνήμη), Αλμπέρτο Μποτία και Εμμάνουελ Εμενίκε,.
Παράλληλα, η τενχική ηγεσία θεώρησε σκόπιμο να προφυλάξει ενόψει της ρεβάνς με τη Ρτιέκα τους Ομάρ Ελαμπντελαουί, Λεονάρντο Κούτρη, Οτζίτζα Οφόε και Αλεξί Ρομαό.

Παράλληλα, στο πρόγραμμα της Παρασκευής, ο Παναγιώτης Ταχτσίδης ανέβασε ρυθμούς προπόνησης, αλλά δεν υπολογίζεται ακόμη για την αποστολή, ενώ τέλος ο Μπεν είναι τιμωρημένος ενόψει της πρεμιέρας.

Αναλυτικά την αποστολή των «ερυθρόλευκων» απαρτίζουν οι εξής:

Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Καρσελά, Σισέ, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Ζιλέ, Καπίνο, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Μίλιτς, Νικολάου, Πάρντο, Ρέτσος, Σεμπά, Σιώπης, Βούκοβιτς, Ζντιέλαρ.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button