ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Πανέτοιμος για τη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός

Εβδομάδα ντέρμπι είναι αυτή που διανύουμε όσον αφορά την ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού-Ομίλου Ξυνή. Οι «ερυθρόλευκοι» ολόκληρη την εβδομάδα, προετοιμάστηκαν κατάλληλα για το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΟΚ, σε ένα ιστορικό ματς, μιας και θα είναι το πρώτο ντέρμπι που θα δώσουν οι Πειραιώτες, στο πρωτάθλημα, από την ημέρα της ίδρυσης του τμήματος.

Έτσι, λοιπόν, μετά την εξαιρετική εμφάνιση που έκανε η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα, το περασμένο Σάββατο κόντρα στον Πανελλήνιο, όπου επικράτησε με 40-17, έδειξε απόλυτα έτοιμος για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, η οποία θα κρίνει όχι τόσο το βαθμολογικό, αλλά το ψυχολογικό προβάδισμα ενόψει και της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Μόνο και μόνο οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού, μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στον Πανελλήνιο, έδειξαν το πόσο πολύ περιμένουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, το συγκεκριμένο παιχνίδι: «Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι πριν πάμε στη Θεσσαλονίκη για ένα από τα πολλά ντέρμπι που θα παίξουμε. Είμαι ευχαριστημένος. Δεν μπορέσαμε να δούμε πολλά πράγματα στην τακτική μας στην επίθεση γιατΊ είχε ρυθμό το παιχνίδι και κάναμε αρκετούς αιφνιδιασμούς. Από άποψη φυσικής κατάστασης είμαστε στο επιθυμητό επίπεδο. Θα πρέπει να δουλέψουμε αυτή τη βδομάδα σε περισσότερα τακτικά κομμάτια ώστε να πάμε έτοιμοι στον ΠΑΟΚ».

Παράλληλα, το συγκεκριμένο ματς, θα είναι ιστορικό και για άλλον ένα λόγο. Θα είναι το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού-Ομίλου Ξυνή, το οποίο θα έχει τη δυνατότητα να το παρακολουθήσει ο κόσμος της ομάδας, από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες, μιας και το παιχνίδι του Σαββάτου (15:00) κόντρα στον ΠΑΟΚ, θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από την συχνότητα της ΕΡΤ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button