ΔΙΑΦΟΡΑΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Πανέτοιμοι Τσανικίδης και Τσαγκράκος

Για τη συμμετοχή τους στους Μεσογειακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στην Ταραγόνα της Ισπανίας, προετοιμάζονται είναι ο Αλέξανδρος Τσανικίδης και ο Παύλος Τσαγκράκος.

 

 

Οι δύο Πυγμάχοι του Ολυμπιακού έχουν συμπεριληφθεί στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και θα αναχωρήσουν στις 23 Ιουλίου από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στη σπουδαία αθλητική διοργάνωση. Ο Αλέξανδρος Τσανικίδης θα αγωνιστεί στην κατηγορία των 64κιλών και ο Παύλος Τσαγκράκος στην κατηγορία των 75κιλών με στόχο νέες διακρίσεις.

Μάλιστα, μόλις επιστέψουν από την Ισπανία, θα αγωνιστούν στο Κύπελλο Πυγμαχίας που διοργανώνει ο Ολυμπιακός το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 7 Ιουλίου (19:00) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

 

Τσανικίδης: «Χρυσό στους Μεσογειακούς, θέαμα για τον κόσμο του Ολυμπιακού στο Ρέντη»

Μιλώντας για τις δύο διοργανώσεις που ακολουθούν, ο Αλέξανδρος Τσανικίδης, δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Οι Μεσογειακοί Αγώνες αποτελούν την κορυφαία διοργάνωση για τη φετινή σεζόν. Μια διοργάνωση που μας ωφελεί αφού μας διατηρεί στην προετοιμασία για το 2019 όπου θα έχουμε τα προκριματικά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Προσωπικά έχω βάλει στόχο το χρυσό μετάλλιο στους Μεσογειακούς. Η προετοιμασία έχει κυλήσει ιδανικά, έχω δουλέψει πολύ καλά στα καλύτερα εργομετρικά κέντρα για να βγάλουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Βελτιώσαμε πολύ την απόδοση μας με βάση τα συμπεράσματα από την περσινή αγωνιστική σεζόν. Είμαι σε ετοιμότητα για τον οποιονδήποτε αντίπαλο βρεθεί μπροστά μου. Μετά τους Μεσογειακούς Αγώνες θα ακολουθήσει το Κύπελλο Πυγμαχίας που διοργανώνει ο Ολυμπιακός. Θα είμαι στο Ρέντη το Σάββατο 7 Ιουλίου, σε μια ημέρα που θα είναι «εορταστική» για μένα. Θέλω να δώσω μια… παράσταση ένα εξαιρετικό σόου και να προσφέρω θέαμα στον κόσμο του Ολυμπιακού και σε όσους έρθουν εκείνη την ημέρα να μας δουν. Χαίρομαι πάρα πολύ για αυτή τη διοργάνωση με την οποία θα κλείσει η χρονιά πριν το καλοκαίρι. Μετά οι επόμενοι στόχοι είναι το πρωτάθλημα και είναι πολύ σημαντικό να αναδειχθεί ο Ολυμπιακός πρωταθλητής Ελλάδας για δεύτερη διαδοχική χρονιά».

 

Τσαγκράκος: «Χαίρομαι που θα εκπροσωπήσω την Ελλάδα»

Από την πλευρά του, ο Παύλος Τσαγκράκος, τόνισε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που επιλέχτηκα από την Ολυμπιακή Επιτροπή για να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στους Μεσογειακούς Αγώνες. Η προετοιμασία μου για αυτό το σπουδαίο γεγονός πήγε πολύ καλά. Δουλέψαμε δυο μήνες, παρά τον τραυματισμό που είχα στο χέρι και τον ξεπέρασα και πάμε στην Ισπανία για το καλύτερο δυνατό. Μόλις επιστρέψω περιμένω με ανυπομονησία το Κύπελλο που διοργανώνει ο Ολυμπιακός. Θα είμαι και εγώ στις 7 Ιουλίου στο Ρέντη. Θα παίξω για τον Ολυμπιακό, για το κοινό του Ολυμπιακού και θέλουμε να προσφέρουμε θέαμα. Γιατί όχι και κάποιο νοκ άουτ;».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button