ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παλληκάρι ο Μπονέ στις απειλές του Μπέου

Το αντιολυμπιακό μένος του Αχιλλέα Μπέου αποδεικνύεται έντονα επί καθημερινής βάσεως. Μετά τις χυδαίες δηλώσεις του για τους ερυθρόλευκους αλλά και την αήθη επίθεση προς τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά, ο δήμαρχος Βόλου δεν περιορίστηκε εκεί και την “έπεσε” και στον Βετεράνο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Ανδρέα Μπονόβα.

Κι όλα αυτά μάλιστα, σε κεντρική πλατεία του Βόλου μπροστά στα μάτια του κόσμου που δεν πίστευε τι συνέβαινε.

Ο Αχιλλέας Μπέος, συνοδεία δύο εύσωμων ανδρών, επιτέθηκε φραστικά στον Ανδρέα Μπονόβα και έβρισε τόσο τον ίδιο όσο και τον Ολυμπιακό χρησιμοποιώντας φράσεις του τύπου “γ… την ομάδα σας”,”θα σας δείξω τι θα πάθετε” κι άλλα τέτοια.

Μαζί με τον Βετεράνο άσσο του Ολυμπιακού ήταν και ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος, ο οποίος «τρέχει» τώρα τον Ολυμπιακό Βόλου και που δεν γλίτωσε κι εκείνος τις απειλές: «Εσένα σου χρωστάω πολύ ξύλο», του είπε!

Ο “Μπονέ” όμως δεν μάσησε από τους τραμπουκισμούς του Μπέου και του απάντησε χαρακτηριστικά ότι “εσύ είσαι ένα τίποτα και δεν μπορείς να πιάνεις το στόμα σου τον Ολυμπιακό. Να πλένεις το στόμα σου όταν μιλάς για τον Ολυμπιακό”.

Η ένταση ολοκληρώθηκε με την παρέμβαση των ανθρώπων του μαγαζιού, οι οποίοι απομάκρυναν τον Μπέο, ο οποίος όμως συνέχιζε να βρίζει τον Ολυμπιακό και να απειλεί.

Τι άλλο να πει κανείς…

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button