ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Παιχνίδι υψηλού επιπέδου»

Στο θέαμα πολύ υψηλών προδιαγραφών, όπου παρουσίασαν ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ολυμπιακός αναφέρθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στρέφοντας την προσοχή του στα καθοριστικά πλέι – οφ.

 

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με ήττα 90-86 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας τις υποχρεώσεις του στην πρώτη απαιτητική φάση της Ευρωλιγκα και πλέον επικεντρώνεται για τα επερχόμενα πλέι – οφ απέναντι στην Αναντολού Εφές.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε στο εκπληκτικό θέαμα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες στην αναμέτρηση, ρίχνοντας το βλέμμα του στην κρίσιμη συνέχεια

Αναλυτικά

«Ήταν ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου μεταξύ δύο σπουδαίων ομάδων, ένα παραδοσιακό ματς για την Ευρωλίγκα. Μπήκαν καλά στο ματς και βρήκαν εύκολους πόντους. Είχαμε πρόβλημα στη συγκέντρωση αμυντικά στο παιχνίδι. Δεν αρχίσαμε καλά το ματς και τους επιτρέψαμε σε πέντε λεπτά να σκοράρουν 17 πόντους σε πέντε λεπτά. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό για το παιχνίδι. Στη συνέχεια, προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε την άμυνα μας, ειδικά στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου» ήταν το αρχικό σχόλιο του κόουτς του Ολυμπιακού, για να προσθέσει:

«Η ΤΣΣΚΑ σκόραρε πολύ πιο δύσκολα από ό,τι στην αρχή. Εμείς βάζοντας κάποια σουτ μακρινά και μειώσαμε αρχικά και μετά ισοφαρίσαμε. Στο 81-81, χάσαμε ένα σημαντικό αμυντικό ριμπάουντ και μετά προηγήθηκαν 86-81 καθώς ήταν εύστοχοι στις βολές. Ήταν ένα καλό παιχνίδι μεταξύ δύο σπουδαίων ομάδων. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στα play off. Η κανονική περίοδος τελείωσε μετά από 30 παιχνίδια. Θέλουμε να βάλουμε τους τραυματίες πίσω στην ομάδα. Πριν τα ματς με την Εφές, έχουμε δύο σημαντικά ματς για το ελληνικό πρωτάθλημα καθώς θέλουμε να τερματίσουμε πρώτοι στην κανονική περίοδο. Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και καλή τύχη».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button