ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παικτάρα απο το πάνω ράφι

ImageHandlerΜάρκο Μαρίν λοιπόν. 27 ετών,Γερμανός, διεθνής και με καλή καριέρα. Ενας παίκτης που παίζει στά άκρα αριστερά, αλλά και σαν 10αρι.Και που τις επόμενες ώρες έρχεται Ελλάδα για να ολοκληρωθεί το deal.

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΒΡΑΜΙΔΗ

Η συγκεκριμένη κίνηση  και αυτές που θα ακολουθήσουν  σαφέστατα και  ανεβάζουν την ήδη τεράστια ποιότητα του Ολυμπιακού, ακόμα περισσότερο ,αλλά δίνουν και μία απάντηση σε διάφορα πράγματα που γράφονταν και έλεγαν ότι ο Μαρινάκης θα φύγει, θα ασχολείται με τη Νότιγχαμ και άλλες τέτοιες υστερίες.

Μιλάμε για ένα παίκτη απο το πάνω ράφι, ένα ποδοσφαιριστή που  θα βοηθήσει ρτα μέγιστα τον Ολυμπιακό. Θα μου πείτε βέβαια, γιατί στους δανεισμούς του δεν πήγε καλά..Τεράστιο ρόλο παίζουν και οι συγκυρίες στις ομάδες που θα πάει κάποιος ποδοσφαιριστής η προπονητής.Να τα λέμε όλα..

Ο Μαρίν ,λοιπόν, ερχόμενος στον Ολυμπιακό, σε μία σούπερ ηλικία  και ξέροντας ότι θα έχει ρόλο στην ομάδα που θα έρθει  θα μπορέσει να  πετύχει πράγματα και να δείξει ότι είναι εδώ κόντρα σε κάποιους που δεν τον πίστεψαν ή ακόμα και στις ατυχίες που μπορεί να τον  βρήκαν. Αλλωστε, δεν είναι απλά ένας Γερμανός παίκτης, αλλά ένας ποδοσφιαριστής με σπουδαίες παραστάσεις ,θα το επαναλάβουμε,σε μία εξαιρετική ηλικία και βεβαίως τεράστια ποιότητα…Τα υπόλοιπα στο γήπεδο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button