ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παίρνει τρεις κούπες σε… έξι ώρες!

Ναι! Καλά διαβάσατε και καλά καταλάβατε! Μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να καταφέρει αυτό το ασύλληπτο γεγονός! Να κατακτήσει δηλαδή τρία πρωταθλήματα σε μόλις έξι ώρες της ημέρας!

Πως θα γίνει αυτό; Με μεγάλη προσπάθεια σε αυτές τις ώρες, μετά όμως από πάρα πολλούς κόπους μίας ολόκληρης σεζόν. Ο Ερασιτέχνης έχει την τιμητική του το Σάββατο αλλά και η ποδοσφαιρική Κ-15 μπορεί για μία ακόμη φορά να μας γεμίσει με χρυσές ελπίδες ενόψει της συνέχειας.

Συγκεκριμένα:

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών αντιμετωπίζει στις 15.30 στον Βύρωνα τον Αθηναϊκό στο πλαίσιο του δεύτερου τελικού της Α1 μπάσκετ γυναικών και με νίκη στέφεται, όχι μαθηματικά, αλλά πανηγυρικά πρωταθλήτρια Ελλάδος για δεύτερη σερί χρονια, επιτυγχάνοντας ισάριθμα νταμπλ.

Λίγο αργότερα, στις 16.45, η Κ-15 ομάδα ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού θα δώσει το “παρών” στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ στην AEL FC Arena. Πέρσι το “καθάρισαν” στους Ζωσιμάδες, πάλι απέναντι στον ΠΑΟΚ με 2-0 και το ίδιο καλούνται να κάνουν και φέτος!

Τέλος στις 20.00 τα χρυσά κορίτσια του βόλεϊ που συγκλόνισαν την Ευρώπη είναι έτοιμες να κατακτήσουν την κορυφή της Ελλάδος και πάλι. Κοινώς, υποδέχονται στου Ρέντη τον Πανναξιακό για το 3-0 που θα τους χαρίσει το πρωτάθλημα.

Και ερωτούμε… Υπάρχει άλλος σύλλογος που να είναι σε θέση να κατορθώσει κάτι τέτοιο μέσα σε έξι μόνο ώρες; Ρητορική ερώτηση!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button