ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Παίρνει το αεροπλάνο για Πειραιά ο Λαϊφης!»

konlaifis

Πανέτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό είναι πλέον ο 23χρονος στόπερ της Ανόρθωσης, όπως αναφέρουν κυπριακά Μέσα ενημέρωσης.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Θέμα ωρών φαίνεται ότι αποτελεί πλέον για τον Ολυμπιακό η υπογραφή συμβολαίου με τον Κωνσταντίνο Λαίφη.

Όπως γράψαμε και χθες εδώ στο Redaroume οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό της Ανόρθωσης, ο οποίςο όπως υποστηρίζουν κυρπιακά Μέσα ενημέφωσης, είναι διατεθειμένος να πάρει το αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα, ώστε να βάλει την υπογραφή του στοσυμβόλαιο, που θα τον δεσμεύει ε τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «shootandgoal.com», ο νεαρός στόπερ  θα πάρει το αεροπλάνο για Ελλάδα και θα βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο συνεργασίας.

Επίσης, αξίζει να τονιστεί ότι βελγικά Μέσα τόνιζαν χαρακτηριστικά χθες ότι ο Λαίφης θα πάρει μεταγραφή στην Σταντάρ Λιέγης με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό

«Ο Λαΐφης είναι έτοιμος να πάρει το αεροπλάνο και να ταξιδέψει για την Αθήνα και να βάλει την υπογραφή του αύριο στο συμβόλαιο όπου του έχουν δώσει οι ερυθρόλευκοι», γράφει το ρεπορτάζ και συνεχίζει.

«Ο Λαΐφης πολύ πιθανόν απόψε να ταξιδέψει για την Αθήνα, αφού λυθούν κάποια διαδικαστικά θέματα, ίσως, όμως, αυτό να γίνει και αύριο το πρωί. Όπως και αν έχει, όμως, το θέμα, ο Ολυμπιακός ειδοποίησε τον παίκτη να πάει Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το πολυετές συμβόλαιό του με τους ερυθρόλευκους και από εκεί να πάει ένα χρόνο στο Βέλγιο».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button