ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Παίξαμε πολύ καλύτερα»

Την ικανοοίησή του από την συνολική εικόνα των παιτριών του απέναντι στον Άρη, εξέφρασε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

 

Τις νίκες της ζευγάρωσε η ομάδα βόλεί γυναικών του Ολυμπιακού επικρατώντας πανεύκολα με 3-0 του Άρη στο «Μελίνα Μερκούρη» .

Η συνολική εικόνα των «ερυθρόλευκων» άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον τενχικό Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, ο οποίος στάθηκε στην αγωνιστική βελτίωσή τους

«Σίγουρα παίξαμε πολύ καλύτερα από το προηγούμενο παιχνίδι στην Σαντορίνη. Στο πρώτο σετ ίσως κάναμε κάποια λάθη, θέλαμε να ρισκάρουμε πιο πολύ σε σερβίς και επίθεση και γι΄αυτό έγιναν αλλά έτσι θέλουμε να παίξουμε και σίγουρα η ομάδα όσο θα βελτιώνεται θα παίζει με το ίδιο ρίσκο αλλά με λιγότερα λάθη. Είμαι σίγουρα ικανοποιημένος με την μέχρι τώρα απόδοση μας».

 

Γιώτα: «Να βρίσκουμε τον ρυθμό μας»

Από την πλευρά της η Κατερίνα Γιώτα δήλωσε τα εξής:: «Χαίρομαι πάρα πολύ που επανέρχομαι σιγά σιγά και είμαι ενεργό μέλος της ομάδας. Πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα ξαναβρώ το ρυθμό μου. Φαίνεται να ήταν εύκολο παιχνίδι αλλά παρόλα αυτά κάναμε αρκετά λάθη και πιστεύω θα μπορούσαμε να κερδίσουμε ακόμα πιο εύκολα. Ελπίζω από παιχνίδι σε παιχνίδι να βρίσκουμε όλοι το ρυθμό μας και σαν ομάδα, γιατί υπάρχουν κάποιες αλλαγές και να παίξουμε καλύτερο βόλεϊ».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button