ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟ

«Παίξαμε για τους εαυτούς μας»

Απόλυτα ευχαριστημένος παρουσιάστηκε ο Θοδωρής Βλάχος από την συνολική εικόνα των παικτών του και τη ευρεία νίκη επί της Ντιναμό Μόσχας.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ντιναμό Μόσχας, την οποία υπέταξε με 13-9, αναδεικνύοντας στον υπέρτατο βαθμό την ανωτερότητά της

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, δήλωσε στο osfp.gr, μετά τη λήξη της αναμέτρησης, τα εξής: «Σήμερα ήταν μια νίκη που ίσως να την ευχαριστηθήκαμε πιο πολύ από όλες τις άλλες νίκες εκτός έδρας. Από το μεσημέρι ξέραμε ότι δεν χρειαζόμασταν τους τρεις βαθμούς για την πρωτιά του ομίλου, αλλά παρόλα αυτά παίξαμε με πάρα πολύ πάθος για τη νίκη. Πραγματικά σήμερα απόλαυσα τους παίκτες μου να παίζουν τόσο παθιασμένα για ένα παιχνίδι θεωρητικά αδιάφορο βαθμολογικά για εμάς. Πάνω από όλα παίξαμε για τους εαυτούς μας, για το σύλλογο μας, για αυτό που έχουμε κάνει μέχρι τώρα και για αυτά που θέλουμε να κάνουμε στη συνέχεια».

Πάβιτς: «Παίξαμε τρομερή άμυνα!»

Από την πλευρά του, ο αρχηγός της ομάδας, Γιόζιπ Πάβιτς, δήλωσε: «Παρόλο που ξέραμε ότι περνάμε σαν πρώτοι στο Final-8 στη Γένοβα, δεν γίνεται να παίζεις στον Ολυμπιακό και να παίζεις χωρίς θέληση. Δείξαμε σήμερα τρομερό χαρακτήρα και θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Δεν μπήκαμε πολύ καλά αλλά μετά το διορθώσαμε και παίξαμε τρομερή άμυνα και επιθετικά πετύχαμε πολύ ωραία γκολ. Αξίζαμε τη νίκη και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, παιχνίδι με παιχνίδι. Ακολουθεί η Μπαρτσελονέτα και μετά θα προετοιμαστούμε γα το πρωτάθλημα και για το Final-8».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button