Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παίκτης τοπ-επιπέδου ο Μάριν!

1524747

Πτυχές της ποιότητάς του παρουσίασε ο διεθνής Γερμανός μέσος του Θρύλου στο επιβλητικό 6-1 επί της Βέροιας, κερδίζοντας με το …. σπαθί του τον τίτλο του MVP.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Τις εντυπώσεις με το μαεστρικό του παιχνίδι και τις αστείρευτες δυνάμεις του κέρδισε με το …καλησπέρα ο Μάρκο Μάριν!

Ο διεθνής νεοαποκτηθείς Γερμανός μέσος στο επίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα του Ολυμπιακού  κάλυψε με ιδιαίτερη επιτυχία τη θέση του οργανωτή πίσω από τον καθαρόαιμο φορ, τον Μπράουν Ιντέγε, αναστατώνοντας την άμυνα της Βέροιας.

Με το περίτεχνο στυλ παιχνιδιού του, το οποίο ήταν βασισμένο στην άριστη τενχική κατάρτιση, τη οποία διαθέτει, αλλά και την μοναδική αίσθηση του χώρου, που τον έκανε να … ξεχωρίζει, ανέδειξε ένα μέρος των τεράστιων δυνατοτήτων του, αποδεικνύοντας σε όλους ΄ότι ο Ολυμπιακός έαν … διάνα με την απόκτησή του!

Η ταχύτητά του και η μοναδική του ικανότητα να αξιοποιεί τους συμπαίκτες του μοιράζοντα ς.. έτοιμα γκολ, τον καθιστούν ιδιαίτερα απαραίτητο στον νέο Ολυμπιακό, που δημιουργεί ο Πάουλο Μπέντο.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές, όπου κινήθηκε ως ακραίος εξτρέμ, δημιουργώντας συνθήκες ανισορροπίας στην αντίπαλη άμυνα. Κερδίζοντας πανάξια τον τίτλο του πολυτιμότεου παίκτητης αναμέτρησης.

Ο Γερμανός ήταν εξαιρετικός και είχε συμμετοχή στα τρία από τα πέντε γκολ του Ολυμπιακού, αναγκάζοντα ςολόκληρο το «Γ. Καραϊσκάκης» να σηκωθεί και να τον αποθεώσει αρκετές φορές1 Με αποκορύφωμα τη στιγμή της αλλαγής του από τον Όσκαρ Καρντόσο στο 70’.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button