ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πήγε Γαλλία ο Πρόεδρος

marinakis

Στην Νίκαια βρέθηκε πο διοικητικός ηγέτης του Θρύλου Βαγγέλης Μαρινάκης ώστε να παρακολουθήσει από κοντά τον Τζίμι Ντουρμάζ, αλλά και να διευθετήσει μία σειρά από μεταγραφικές εκκρεμότητες.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Την ευκαιρία να πάρει μία …γεύση από το Ευρωπαίκό Πρωτάθλημα, που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στα γήπεδα της Γαλλίας είχε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού μετέβη το βράδυ της Τετάρτης στην Νίκαια. Ώστε να παρακολουθήσει μαζί με τον Κριστιάν Καρεμπέ τον αγώνα της Σουηδίας με το Βέλγιο, για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Euro 2016.

Αξιζει να τονιστεί ότι παρέα με τον διοικητικό ηγέτη των πρωταθλητών Ελλάδας αλλά και τον σύμβουλο Στρατηγικής και υπεύθυνο διεθνών σχέσεων έδωσαν το παρών πολλοί ποδοσφαιρόφιλοι, ανάμεσα στους οποίους και ο γνωστός ατζέντης Μίνο Ραιόλα.

Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού είδε από κοντά τον Τζίμι Ντουρμάζ, ο οποίος πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση και αν μη τι άλλο ήταν από τους πιο δραστήριους παίκτες της Σουηδίας. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να είχε το βλέμμα του στραμμένο και στον βασικό πορτιέρο των Σκανδιναβών, τον Ίσακσον, τον οποίο «σειρήνες» τον συνδέουν με πιθανή μεταγραφή στον Ολυμπαικό, ως υποψήφιος διάδοχος του Ρομπέρτο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button