ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέφτουν οι μάσκες!

Με γκολ- οφσάιντ ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ απέναντι στον Παναιτωλικό, με τον διαιτητή Σελίμο να μην καταλογίζει πεντακάθαρο πέναλτι σε ανατροπή του Λόπες από τον Βλαχοδήμο.

 

Η … εξυγίανση, που επικαλλούνται οι … εχθροί του Ολυμπιακού καλά κρατεί! Τα όσα συνέβησαν στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό δεν μπορούν να ειπωθούν μέσα σε λίγα λόγια και είναι άρρηκτα συνδεδένα με το αποκριάτικο κλίμα των ημερών!

Και τί δεν χρειάστηκε να συμβεί, ώστε οι «πράσινοι» να γλιτώσουν από νέο κάζο!

Αρχικά στο 67’ ο Βιγιαφάνες από αντικανονική θέση έπαισε την κεφαλιά η οποία με την απόκρουση του Κυριακίδη κατέληξε στο δοκάρι πριν ο Μπεργκ ανοίξει το σκορ.

Στο 69’ ο Λόπες βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Πνααθηναϊκού κι ανατράπηκε ολοκάθαρα από τον Βλαχοδήμο, που επιχειρούσε έξοδο αλλά ο διαιτητής Σελίμος έκλεισε τα μάτια του στην πεντακάθαρη ανατροπή, δείχνοντας να συνεχιστεί το παιχνίδι…

Στο 80’ οι παίκτες του Πνααιτλωικού έπαιζαν μάγια – μάγια , χάνοντας μόνοι τους την μπάλα στον χώρο της μεσαία γραμμής και η μπάλα έφτασε στον Μπεργκ, που μετά το σουτ που επιχείρησε κόντραρε στο πόδι του Κούσα , για να αλλάξει πορεία και να περάσει πάνω από το σώμα του Κυριακίδη και να καταλήξει στα δίχτυα για το 2-0…

Το …κλου της αναμέτρησης ήταν στο 92’ όταν ο Μπεργκ έπιασε μία αδύναμη κεφαλιά και ο Κυριακίδης στην προσπάθειά του να αποκρούσει …γλίστρησε για να γίνει το 4-0 με αυτόν τον αναπάντεχο τρόπο..

Όλα μία ομορφιά…

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button