ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Πέταξε» ο Θρύλος για το «διπλό» στο Αννόβερο

Με προορισμό το Αννόβερο αναχώρησε την Παρασκευή η αποστολή του Πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού, αναζητώντας την πρώτη του φετινή νίκη στους ομίλους του Champions League.

Tο πρωί της Παρασκευής (2/11) αναχώρησε η αποστολή του Ολυμπιακού για τη Γερμανία, όπου αύριο (03/11, 19.30) θα αντιμετωπίσει το Αννόβερο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Champions League.

Κόντρα στην ομάδα που θα διοργανώσει το φετινό Final 8, οι Πρωταθλητές Ευρώπης θέλουν να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στη φετινή διοργάνωση μετά την ήττα στην Βερόνα την προηγούμενη αγωνιστική.

Το θετικό για το προπονητικό επιτελείο των Πειραιωτών είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών, γεγονός που επιτρέπει στον Θοδωρή Βλάχο να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των παικτών του.

Την αποστολή του Θρύλου για την πρεμιέρα του Champions League αποτελούν ο: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Δημήτρης Νικολαϊδης, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Κάκαρης, Αλέξανδρος Γούνας, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Πάουλα Ομπράντοβιτς, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button