ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πέρασε στο πάνθεον ο Ντε Λα Μπέγια (Videos)

Ο Ισπανός μπακ του Ολυμπιακού  με τα δύο τέρματα που πέτυχε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα έγινε ο πρώτος αμυντικός στο πέρασμα των τελευταίων τεσσάρων ετών, που σκοράρει δύο φορές σ’ ένα παιχνίδι Super League. Ο αμέσως προηγούμενος ήταν άλλοτε αρχηγός Αβραάμ Παπαδόπουλος.

 

Ιδιαίτερη και ξεχωριστή θα μείνει για αρκετό καιρό για τον Αλμπέροτ Ντε Λα Μπέγια η αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο 31χρονος Ισπανός μπακ των Πειραιωτών  γιόρτασε το παρθενικό πρωτάθλημα της καριέρας του και φυσικά το πρώτο με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο στήθος και μάλιστα αυτή την μαθηματική εξασφάλιση του 44ου πρωταθλήματος την συνδύασε με τα πρώτα του δύο τέρματα με την «ερυθρόλευκη»

Αξίζιε να τονιστεί, ότι ο Ντε Λα Μπέγια έγραψε ιστορία, αφού έγινε ο πρώτος χρονικά αμυντικός του Ολυμπιακού στο πέρασμα των τεσσάρων τελευταίων ετών, που βρήκε δύο φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα!

Ο αμέσως προηγούμενος ήταν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Ο άλλοτε αρχηγός του Ολυμπιακού είχε σημειώσει ανάλογο επίτευγμα, επίσης σε ματς της Super League, όπου κατά … διαβολική σύμπτωση ο Θρύλος είχε πανηγυρίσει την μαθηματική εξασφάλιση ενός πρωταθλήματος.

Για όσους δεν θυμούνται, ο διεθνής στόπερ είχε σκοράρει δύο φορές στο ευρύ 3-0 του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ στον Ναό στις 10 Μαρτίου του 2013, όπου ο Θρύλος ανήμερα των 88ων γενεθλίων από την ίδρυσή του, είχε γιορτάσει την κατάκτηση του 40ού πρωταθλήματος στην ιστορία του!

Απολαύστε και τα σχετικό videos

https://youtu.be/ff_ZTkgSXLM

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button