ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Πάρτι» με τα αδέλφια μας

Με την ψυχολογία στα ύψη από το σπουδαίο «διπλό» επί της Φενέρμπαχτσε, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Ερυθρό Αστέρα (21:00, NS1).

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις συνεχίζονται αδιάκοπες για την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» με νωπές ακόμη τις δάφνες από το τεράστιο «διπλό» επί της Φενέρμπαχτσε με 83-90 στην παράταση, δεν έχουν το παραμικρό περιθώριο ξεκούρασης, αφού φιλοξενούν απόψε τα αδέλφια μας, τον Ερυθρό Αστέρα (21:00, NS1).

Ο δείκτης αυτοπεποίθησης των παικτών του Γιάννη Σφαιρόπουλου είναι πλέον στο υπέρτατο σημείο μετά τον θρίαμβο επί της περυσινής πρωταθλήτριας Ευρώπης και το ζητούμενο, είναι η διατήρηση του υψηλού ρυθμού κόντρα σε μία ομάδα, που θα έρθει στο ΣΕΦ, χωρίς να έχει τίποτε απολύτως να χάσει.

Με σκοπό να έρθει η νίκη, που θα εδραιώσει τον Ολυμπιακό στην προνομιούχο πρώτη τετράδα.

Από την άλλη πλευρά η κόπωση από την υπερπροσπάθεια κόντρα στην Φενέρμπαχτσε,  αναμένεται να αποτελέσει … αντίπαλο στις προσπάθειες των παικτών του Γιάννη Σφαιρόπουλο, ωστόσο, το format της Ευρωλίγκα είναι τέτοιο, όπου επιτάσσει ομάδες να είναι ανθεκτικές ακόμη και σε τέτοιου είδους επιβαρρύνσεις.

Η πολύ πιεστική άμυνα, αλλά και η έφεση στο γρήγορο παιχνίδι με τις πολλές κατοχές και τις όμορφες συνεργασίες είναι τα σημαντικότερα ατού, που θα επιχειρήσει να βάλει σε εγρήγορση ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για λογαριασμό του Ολυμπιακού, ώστε να αυξηθούν σημαντικά οι πιθανότητες για την έκτη νίκη στην φετινή Ευρωλίγκα.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button