ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πάντα κοντά ο Ολυμπιακός στους πληγέντες

Για μία ακόμη ημέρα οι «ερυθρόλευκοι» πρόσφεραν χείρα βοηθείας στους συναθρώπους μας που χτυπήθηκαν από τις φονικές πλημμύρες στη Δυτική Αττική. 

Την συνεισφορά του στους συνθρώπους μας που υποφέρουν από τις καταστροφικές συνέπειες της φονικής πλημμύρας που κατακρούργησε την Μάνδρα, συνεχίζει ακάθεκτος ο Ολυμπιακός

Με εντολή του διοικητικού ηγέτη Βαγγέλη Μαρινάκη, έστειλε από την πρώτη στιγμή μηχανήματα, ρούχα, κουβέρτες και άλλα πολλά στους κατοίκους που έχουν ανάγκη. Η προσπάθεια και η βοήθεια συνεχίζεται, με τον Ολυμπιακό να στέκεται δίπλα στους πληγέντες και να προσφέρει τη χείρα του.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Έχει δώσει πολλά και σημαντικά ματς στην ιστορία του ο Ολυμπιακός. Αυτό που δίνει όμως από τις 17 Νοεμβρίου μέχρι και σήμερα, είναι καθημερινό και είναι ματς… ζωής και ανθρωπιάς! Αναμφίβολα αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά της λαμπρής του ιστορίας! Μιλάμε βεβαίως, για τη συμπαράσταση και την έμπρακτη βοήθεια του Θρύλου, στον αγώνα ζωής και επιβίωσης, που δίνουν καθημερινά οι πληγέντες από τις φονικές πλημμύρες, κάτοικοι της Μάνδρας.

Το Σαββατοκύριακο (9-10/12), ο μεγαλύτερος Σύλλογος της χώρας, στάθηκε δίπλα σ’ αυτούς τους ανθρώπους που δίνουν καθημερινή «μάχη» για να σώσουν τις περιουσίες τους, από τις λάσπες που κάλυψαν τα πάντα! Ο Ολυμπιακός μετά από εντολή του ηγέτη του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, προσφέρει στους ανθρώπους της Μάνδρας, αυτό που δεν μπορούν να προσφέρουν οι υπόλοιποι! Δηλαδή ουσιαστική και έμπρακτη στήριξη! Με καθημερινή παρουσία δίπλα τους.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Καραϊσκάκης ΑΕ», κ. Βασίλης Βασιλειάδης, ο οποίος είναι και ο επικεφαλής της όλης επιχείρησης με καθημερινή παρουσία στην πόλη της δυτικής Αττικής, είχε στο πλευρό του για ακόμα μία ημέρα τον Βετεράνο ποδοσφαιριστή της ομάδας  Νίκο Βαμβακούλα, αλλά και στελέχη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, το Καραϊσκάκη και το Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη. Μαζί και με τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας, κ. Περικλή Ρόκα, συντόνιζαν επιτόπου τις προσπάθειες.

Τα χωματουργικά μηχανήματα και τα φορτηγά που έχει διαθέσει ο Ολυμπιακός από τις πρώτες ημέρες των καταστροφών στη Μάνδρα, δεν σταμάτησαν να δουλεύουν ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο! Συνέχισαν πυρετωδώς να καθαρίζουν δρόμους και προαύλιους χώρους της περιοχής, ενώ μετέφεραν τις λάσπες μακριά από τα σπίτια, προκειμένου να μπορέσουν τα πράγματα να επανέλθουν σε μία κανονικότητα.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button