ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΚώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πάνοπλος με Βουλιαγμένη

filio-nicole

Πανέτοιμη για θρίαμβο η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού απέναντι στον ΝΟΒ φουλάρει» για την πέμπτη της συνεχόμενη νίκη στην  φετινή Α1.

 

Αποφασισμένη για την πέμπτη διαδοχική της νίκη στην φετινή Α1 η πρωταθλήτρια ομάδα πόλο του Ολυμπιακού φιλοξνεί την Βουλιαγμένη (19/11- 16:00).

Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη μετά το διπλό (10-12) στο Κολυμβητήριο του Λαιμού, θα παραταχθεί η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού ρίχνεται στην μάχη του «Π. Καπαγέρωφ» στην αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Το ευχάριστο για τον Χάρη Παυλίδη είναι ότι για πρώτη φορά φέτος, υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών του, αφού στη διάθεσή του τέθηκε η αρχηγός Φιλιώ Μανωλιουδάκη η οποία θα συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή. Το ίδιο ισχύει και με την Νικόλ Ελευθεριάδου που ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό που την άφησε εκτός στο προηγούμενο ματς με τον Εθνικό.

 

Σταματοπούλου: «Τον καλύτερό μας εαυτό»

Η τερματοφύλακας του Θρύλου Ιωάννα Σταματοπούλου τόνισε ότι η ίδια και οι συμπαίκτρειες της θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για την πολυπόθητη νίκη:

«Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι η νίκη και να αποδώσει η ομάδα αυτό που μπορεί. Βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν και έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Μας κάνουν καλό αυτά τα ματς με τη Βουλιαγμένη, γιατί μας δίνουν ρυθμό που θα τον χρειαστούμε ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button