ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πάμε σαν άλλοτε…

Η μεγάλη ημέρα – πάντα μέχρι την επόμενη – για τον Θρύλο μας ξημέρωσε. Είναι η ημέρα που ο Ολυμπιακός μας φοράει τα καλά του και υποδέχεται απόψε στις 21.00 (Novasports2) την ελβετική Λουκέρνη στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα για την τρίτη προκριματική φάση του Europa League.

Άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο δηλώνουν έτοιμοι για την νέα πρόκληση. Για το νέο ευρωπαϊκό ταξίδι που ξεκινά να διαγράφεται στην χρυσή ιστορία του Ολυμπιακού. Κάθε φορά, σαν την πρώτη φορά. Όπως την πρώτη φορά που πήγαμε να δούμε τον Ολυμπιακό μας σε ευρωπαϊκή αναμέτρηση. Μπορεί να ξεκινάμε αρκετά νωρίς την περιπέτειά μας και από φάσεις που χαρακτηρίζονται “ζήσε κι άσε τους άλλους να πεθάνουν”, όμως έτσι έχουν τα πράγματα. Κι ο Θρύλος καλείται να ξεκινήσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι σήμερα 9 Αυγούστου με στόχο του αρχικά την πρόκριση από εδώ και στη συνέχεια την είσοδο στους ομίλους του Europa League. Βήμα βήμα για να γίνουν όλα όπως πρέπει.

Πάμε σαν άλλοτε λοιπόν. Με το κεφάλι μας ψηλά, με τα ερυθρόλευκα κασκώλ μας στο λαιμό, παρά τη ζέστη, με τις ερυθρόλευκες φανέλες μας, με τα μπλουζάκια που πάνω έχουν τον δαφνοστεφανωμένο και με οτιδήποτε άλλο μπορεί να βάψει ερυθρόλευκο το Καραϊσκάκη και να πάρει το χρώμα που πρέπει!

Το ταξίδι μας ξεκινάει! Καλό δρόμο Θρύλε μας!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button