ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Πάμε με την ιαχή “ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ”!

 

To δικό του μήνυμα ενότητας και… ψυχολογικής ώθησης έδωσε ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης ενόψει του αγώνα με την Ριέκα.

Η εμβληματική μορφή του Ολυμπιακού έκανε λόγο για την υπερηφάνεια που νιώθει ακούγοντας τα καλύτερα από τους αξιωματούχους της UEFA για την συμπεριφορά του κόσμου, ενώ έδωσε το έναυσμα για στήριξη με την ιαχή “ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ” και χωρίς κάποια συμπεριφορά που θα κοστίσει στον πρωταθλητή κάποια τιμωρία.

Αναλυτικά:

“Θέλω να απευθύνω ένα μήνυμα στους φιλάθλους μας για το αυριανό κρίσιμο παιχνίδι με την Ριέκα. Πρώτα όμως θέλω να μοιραστώ μαζί τους την υπερηφάνεια και την απερίγραπτη χαρά μου για τα συγχαρητήρια που παίρνω από τους αξιωματούχους της UEFA για την συμπερίφορά των φιλάθλων μας. Στον αντίποδα είδατε όλοι ότι η Παρτιζάν τιμωρήθηκε με 3 αγωνιστικές για όσα συνέβησαν στο μεταξύ μας παιχνίδι!

Εμείς θέλουμε αύριο οι φίλαθλοι μας να γεμίσουν το γήπεδο μας και με την ιαχή “Ολυμπιακός” να ωθήσουν τους παίκτες μας στην νίκη. Μεγάλη προσοχή να μην υπάρξει το παραμικρό αντικείμενο.

Κροτίδα ή οτιδήποτε άλλο!

Φωνή και πάθος και θα κάνουμε όλοι μαζί το καθήκον μας. Όλοι λατρεύουμε τον Ολυμπιακό και θα τα δώσουμε όλα προστατεύουντας παράλληλα την ομάδα μας από τιμωρίες. Και θα το αποδείξουμε για μία ακόμα φορά ότι δικαίως οι φίλαθλοί μας, το γήπεδό μας και η ομάδα μας συγκαταλεγόμαστε στους κορυφαίους του Champions League”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button