ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Πάλεψε, αλλά λύγισε ο Θρύλος

Την ήττα με 29-18 γνώρισε ο Ολυμπιακός στην ρεβάνς επί Τσεχικού εδάφους από την Τάλεντ Πλζεν και πλέον στρέφει των προσοχή του στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ολοκληρώθηκε το φετινό «παρθενικό»ευρωπαϊκό ταξίδι της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού

Οι ερυθρόλευκοι» που προέρχονταν από την ισοπαλία 21-21 στο πρώτος τους παιχνίδι επί τσεχικού εδάφους απέναντι στην Τάλεντ Πλζεν δεν τα κατάφεραν στον επαναληπτικό της Κυριακής γνωρίζοντας την ήττα με 29-18 και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στις εγχώριε διοργανώσεις

Οι Πειραιώτες  που βρίσκονται ακόμα στο στάδιο της προετοιμασίας, ηττήθηκαν στον επαναληπτικό -και μόλις 2ο επίσημο φετινό αγώνα- του 1ου γύρου του EHF Cup από την Τάλεντ Πλζεν στην Τσεχία και δεν θα συνεχίσουν στην διοργάνωση. Μετά την ισοπαλία με 21-21 στο πρώτο ματς που επίσης διεξήχθη στην έδρα της Τάλεντ Πλζεν, ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με σημαντικά προβλήματα της τελευταίας  στιγμής με τις  απουσίες του βασικού αριστερού ίντερ Γρηγόρη Σανίκη λόγω υψηλού πυρετού που τον ταλαιπώρησε από το Σάββατο, ενώ στο 25ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου τραυματίστηκε στο γόνατο ο βασικός δεξιός ίντερ Αλέξης Αλβανός, ο οποίος δεν μπόρεσε να συνεχίσει.

Η ομάδα του Γιώργου  Ζαραβίνα πλήρωσε το νωθρό ξεκίνημα που έδωσε την ευκαιρία στους Τσέχους να ξεφύγουν στο σκορ με 9-16 με την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» με δεδομένες και τις δυο σημαντικές ελλείψεις δεν κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση και γνώρισαν την ήττα με 18-29.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. (Γιώργος Ζαραβίνας): Τσακνής, Κωστακίδης 1, Τζηράς 4, Καραμπουρνιώτης 1, Μισαηλίδης, Στούμπης 1, Κανδύλας 2, Σανίκης, Αλβανός 2, Παπαδιονυσίου 2, Φάμπατς 1, Λιάπης 3, Τσιλιμπάρης, Χάλαρης 1.

ΠΛΖΕΝ (Μίχαλ Τόναρ): Φορτ, Γιόνας 1, Σάφρανεκ 2, Στόχλ, Ίβαντσεφ 3, Χέραχτ, Ρομ, Γ. Τόναρ 6, Μ. Τόναρ 7, Στέχλικ 2, Πόλοζ 4, Κάτσιν, Σμιντ, Σίντελαρ 2, Σίρα 2, Βίλντ.

Διαιτητές: Ε. Βιτάκου- Α. Βιτάκου (Κόσσοβο), Παρατηρητής: Κόχεν (Ισραήλ)

Δίλεπτα: 2-5, Πέναλτι: 2/4-2/2

Γιώργος Ζαραβίνας: «Άλλαξαν τα αρχικά μας πλάνα»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε μετά το ματς στο osfp.gr: «Τα αρχικά μας πλάνα, άλλαξαν εντελώς, λόγω της απουσίας του Σανίκη και του τραυματισμού του Αλβανού, που παρότι δεν είναι κάτι σοβαρό δεν διακινδυνέψαμε να τον κρατήσουμε στο παιχνίδι. Το μόνο θετικό είναι ότι δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά. Ήταν δύο πάρα πολύ δυνατά ευρωπαϊκά παιχνίδια και θα μας βοηθήσουν στον βασικό μας στόχο για φέτος που είναι οι εγχώριες διοργανώσεις, στις οποίες επικεντρώνουμε πλέον την προσοχή μας».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button