ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΠΟΛΟΧωρίς κατηγορία

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε

Μακριά από τον καλό της εαυτό  και με αρκετά προβλήματα σε άμυνα και επίθεση  η Εθνική μας ομάδα γνώρισε την ήττα από την Κροατία με 7-11 και τερμάτισε στην δεύτερη θέση του ομίλου.

Πλέον  οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου θα προσπαθήσουν  να διορθώσουν  τα λάθη της και κόντρα στην Γερμανία σε χιαστί παιχνίδι θα παλέψει ώστε να διεκδικήσει μια θέση στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η Εθνική μας δεν ξεκίνησε καθόλου καλά την αναμέτρηση, σε αντίθεση με την Κροατία που αιφνιδίασε τους παίκτες του Βλάχου και με τον Γκαρσία κατάφερε μόλις στα 58΄΄να κερδίσει τον Φλέγκα και να ανοίξει το σκορ.Η γαλανόλευκη στην συνέχεια, είχε αρκετά προβλήματα δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις τρεις αποβολές που κέρδισε σε αντίθεση με τους Κροάτες που με τον Λόντσαρ διπλασίασε τα τέρματα της και έκανε το 2-0 που ήταν και το αποτέλεσμα της πρώτης περιόδου.
Στην δεύτερη περίοδο, οι παίκτες του Βλάχου προσπάθησαν να διορθώσουν τα κακώς κείμενα και τα λάθη τους και με τον Δερβίση μείωσαν προσωρινά σε 2-1, όμως οι παγκόσμιοι πρωταθλητές είχαν έτοιμοι την απάντηση τους και με τους Βουκίσεβιτς και Γκαρσία πήραν πάλι προβάδισμα στο σκορ με 4-1. Ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς εκμεταλλεύτηκε πάλι τον παραπάνω και μείωσε σε 4-2. Όμως ο Βουκίσεβιτς που έκανε αρκετή ζημιά στην γαλανόλευκη άμυνα νίκησε το Φλέγκα και με δυο τέρματα έκανε το 6-3 ένα λεπτό πριν το φινάλε,ενώ Γούνας και Γιόκοβιτς διαμόρφωσαν το 7-4 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.
Στην επανάληψη ο Θοδωρής Βλάχος έριξε στην μάχη τον Μάνο Ζερδεβά στην θέση του Κωνσταντίνου Φλέγκα. Η Κροατία συνέχισε να πιέζει και με τον Σέτκα έκανε νταμπλ σκορ 8-4 πριν απαντήσει ο Γούνας στον παραπάνω και μειώσει σε 8-5. Οι δυο ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες πριν έρθουν Γκαρσία και Μάτσαν και κάνουν το 10-5 που ήταν και το αποτέλεσμα της τρίτης περιόδου.
Στην τέταρτη περίοδο, ο Βλάχος πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές εφόσον είδε ότι όλα είχαν πλέον κριθεί και τίποτα δεν μπορούσε να ανατραπεί. Με τον Γκαρσία που βρέθηκε σε εξαιρετική ημέρα η Κροατία ανεβασε και άλλο τον δείχτη του σκορ που έρθουν Γενηδουνιάς και Δερβίσης να κάνουν το 11-7 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΚΡΟΑΤΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ 2-0 5-4 3-1 1-2
ΚΡΟΑΤΙΑ : Γκαρσία 4 Λοντσαρ 1 Βουκίσεβιτς 3 Γιόκοβιτς 1 Σέτκα 1 Ματσαν 1
ΕΛΛΑΔΑ: Δερβίσης 2 Γενηδουνιας 2 Καπότσης 1 Γούνας 2

Σχετικά Άρθρα

Back to top button