ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πάβιτς: «’Όλοι θέλουν να έρθουν στον Ολυμπιακό»

Τον ενθουσιασμό του για τα όσα βιώνει στον Πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό εξέφρασε ο Γιόζιπ Πάβιτς

Καλεσμένος  στην εκπομπή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού «Μεγάλη μου Αγάπη» ήταν ο Γιόζιπ Πάβιτς,
Ο αρχηγός και τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έπλεξε το εγκώμιο του συλλόγου, τονίζοντας ότι όλοι οι αθλητές θέλουν να έρθουν στους Πειραιώτες.
Επίσης δεν παρέλειψε να απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να δώσει βροντερό παρών το απόγευμα της Τετάρτης στη καθοριστική αναμέτρηση με τη Σπαντάου στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του LEN Champions League.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιόζιπ Πάβιτς

Για το πρώτο κομμάτι της εφετινής σεζόν: «Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες αλλά αυτό που έγινε το περίμενα. Τρεις συμπαίκτες μας έλειπαν στο ξεκίνημα της προετοιμασίας λόγω της στρατιωτικής του θητείας, υπήρχαν τραυματισμοί και το βασικότερο δεν είχαμε κολυμβητήριο. Ουσιαστικά είναι μόλις δυο εβδομάδες που δουλεύουμε σωστά και όλοι μαζί. Με τον Υδραϊκό κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και από δω και πέρα θα δείξουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες. Αυτό που θέλω να υπογραμμίσω είναι πως ο Ολυμπιακός πρέπει να αποκτήσει το κολυμβητήριο του και να στεγάζονται όλα τα τμήματα του».

Για τον αγώνα με τη Σπαντάου: «Την Τετάρτη πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε και θέλουμε και τον κόσμο μας να είναι στο πλευρό μας. Είναι το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στο Παπαστράτειο, μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Σπαντάου, είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά στην έδρα μας πρέπει να τους κερδίσουμε. Δεν έχουν αλλάξει καθόλου σε σχέση με πέρυσι που τους αντιμετωπίσαμε και στο Final-8. Στο Παπαστράτειο, όμως, εμείς είμαστε το φαβορί. Θέλουμε τη νίκη για να αρχίσουμε την αντεπίθεση μας».

Για τη διοργάνωση του LEN Champions League: «Το LEN Champions League είναι κάθε χρόνο και πιο δύσκολο. Εφέτος υπάρχουν τουλάχιστον έξι ομάδες ικανές για να φτάσουν στην κορυφή. Επιπλέον, όλοι θέλουν να κερδίσουν τον Ολυμπιακό. Είναι πρόκληση να νικάς τον πρωταθλητή Ευρώπης. Μπορεί ως τώρα να έχουμε μετά από δύο ματς ένα βαθμό, αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμα η διοργάνωση. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Είναι διαφορετικό να παίζεις με γεμάτες κερκίδες. Όποιος ήταν στη Γένοβα ξέρει. Ο κόσμος μας έδωσε την ώθηση που δεν είχαν οι άλλες ομάδες και με τη δύναμη τους φτάσαμε στην κατάκτηση του LEN Champions League. Είναι μοναδικό το συναίσθημα να ακούς τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να τραγουδούν. Δεν μπορώ να ξεχάσω τον κόσμο και στη Χίο στο Final-4 του Κυπέλλου, αλλά και την υποδοχή στο Καραΐσκάκη, μετά το ευρωπαϊκό».

Για τον σύλλογο γενικότερα: «Ο Ολυμπιακός είναι στην κορυφή παντού λόγω της σπουδαίας δουλειάς που γίνεται σε όλα τα επίπεδα και φυσικά από τη διοίκηση. Έχουν όλα τα τμήματα τους καλύτερους παίκτες, Έλληνες και ξένους. Είσαι Ολυμπιακός και δεν μπορείς να έχεις κάτι λιγότερο αν θες να είσαι ο πρώτος. Και όλοι θέλουν να έρθουν στον Ολυμπιακό. Μεγάλη συνεισφορά σε αυτό έχουν και οι οπαδοί μας με την ιδιότητα του μέλους και την κάρτα φιλάθλου».

Το μήνυμά του για τους φιλάθλους της ομάδας: «Είμαι σίγουρος πως ο κόσμος μας θα γεμίσει την Τετάρτη το κολυμβητήριο. Θα είναι όπως πάντα δίπλα μας, στην κερκίδα, μαζί θα κερδίσουμε την Σπαντάου και θα ξεκινήσουμε μία νέα ευρωπαϊκή σελίδα μόνο με νίκες».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button