ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο… σεφτές του “τρελού” του Γερμανού!

Ήρθε πέρσι στην ομάδα και ξαφνικά από το πουθενά είχε μείνει στα αζήτητα. Λες και αγωνιζόταν σε κάνα τοπικό, λες και δεν είχε το όνομα που είχε, λες και δεν ήταν ο παίκτης που γνώρισε όλη η Ευρώπη, ειδικά από τo πέρασμα του σε Γκλάντμπαχ, Βέρντερ Βρέμης και Τσέλσι.

Ο λόγος για τον Μάρκο Μάριν, που αν και είχε παραγκωνιστεί πέρσι από τον Πάουλο Μπέντο, ήρθε την κατάλληλη στιγμή να δώσει τις απαντήσεις του!

Σαν σήμερα, πέρσι με το ξεκίνημα του 2017, ο Ολυμπιακός έπαιζε στον Ναό με τον Αστέρα Τρίπολης. Το παιχνίδι θύμιζε τη φράση “να βγάλουμε τα ματάκια μας”, υπογεγραμμένο από τον Πάουλο Μπέντο και δεν πήγαινε τίποτα! Ξαφνικά ο Πορτογάλος είδε στον πάγκο ένα… όραμα και αντίκρυσε τον παίκτη με το 11 ονόματι Μάρκο Μάριν.

Ο Μάρκο μπήκε στο παιχνίδι και έμελλε να εξελιχθεί στον άνθρωπο της τελευταίας στιγμής, αφού χάρη στο δικό του γκολ στο 93ο λεπτό ώθησε τους πρωταθλητές Ελλάδας στην πρώτη τους νίκη για το 2017. Μάλιστα το γκολ, το οποίο σημείωσε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ήταν και το πρώτο του με την «ερυθρόλευκη» φανέλα και το πανηγύρισε δεόντως, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους οπαδούς του Ολυμπιακού!

Θυμηθείτε εκείνη τη “γκραν γκινιόλ” νίκη

Σχετικά Άρθρα

Back to top button