ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Σέρβος είναι στην Αθήνα.

Μεταγραφικές εξελίξεις υπάρχουν, όπως φαίνεται, και στον μπασκετικό Ολυμπιακό! Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Eurohoops» ο Στέφαν Γιόβιτς βρίσκεται στην Ελλάδα για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων».

Το όνομα του γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα είχε γραφτεί και προηγούμενες ημέρες για την ομάδα του Πειραιά, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού από την πλευρά τους όμως να μην αφήνουν και πολλά περιθώρια για να προχωρήσει η υπόθεση. Φαίνεται όμως πως τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς, αν όντως ο Σέρβος πλέι μέικερ είναι στην Αθήνα και περνάει από ιατρικές εξετάσεις όπως αναφέρει το δημοσίευμα!

Για τον Γιόβιτς ενδιαφέρονται ακόμα και οι Μακάμπι Τελ Αβίβ, Λοκομοτίβ Κούμπαν όμως φαίνεται πως ο 26χρονος γκαρντ προτιμά να συνεχίσει στα… ερυθρόλευκα.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έχει κάνει την κίνησή του για τον Στέφαν Γιόβιτς, αλλά πρώτα θέλει να περάσει ο παίκτης από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις καθώς την προηγούμενη σεζόν είχε προβλήματα με τη μέση του. Οπότε σε περίπτωση που όλα πάνε καλά για τον παίκτη, η ομάδα του Πειραιά θα «κλείσει» και τον Γιόβιτς, βασικό χαρακτηριστικό του οποίου είναι οι ασίστ αφού είχε 5.5 μέσο όρο την προηγούμενη σεζόν στην Ευρωλίγκα!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button