ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Πελεγκρίνο και οι ..άλλοι

Η αντίστροφη μέτρηση για τον επόμενο προπονητή του Ολυμπιακού έχει ήδη ξεκινήσει, ο κόσμος περιμένει  με αγωνία και τα ονόματα που γράφονται είναι αρκετά. 

Οπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές, ο στόχος της ομάδας είναι να φέρει ένα προπονητή που η διοίκηση θα έχει το κεφάλι της ήσυχο ότι κάνει σωστά τη δουλειά του και ο Πρόεδρος θα του δώσει τα “κλειδιά” της ομάδας.

Ο Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο είναι ένας από αυτούς. Νέος, με θέληση ,πετυχημένος όπου έχει πάει ,αλλά η εξαιρετική, για τα δεδομένα της Αλαβές, σεζόν του ανεβάζει το κασέ και βέβαια αρκετές ομάδες  ερίζουν για την απόκτηση του. Εχουν γίνει επαφές ,αλλά διερευνητικές καθώς σαν έναρξη συζητήσεων έθεσε την επόμενη ημέρα του τελικού του Κόπα Ντελ Ρέι.  Προφανώς για να μην προχωρήσει η ομάδα σε άλλες λύσεις τον περιμένει.

Από κει και πέρα, και από την στιγμή που ο Σετιέν είναι εκτός μιας και πήγε στη Μπέτις, οι λύσεις από την Ισπανία περιορίζονται, όσον αφορά στην Πριμέρα, αλλά υπάρχουν άλλοι Ισπανοί, όπως ο Γκράθια, πρώην Ολυμπιακός Βόλου και Κέρκυρας, που είναι στη Ρούμπιν Καζάν και είναι αυτός που ο ίδιος ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει καλή άποψη  και θεωρεί ότι μπορεί να κάνει πράγματα.

Οι Ρώσοι είναι χαμηλά στη βαθμολογία φέτος(9οι), ενώ έπαιξαν στα ημιτελικά του Κυπέλλου, όπου αποκλείστηκαν από την Ουράλ.

Από κει και πέρα, ο Ολυμπιακός οφείλει ,αν κάτι δεν πάει καλά, να κινηθεί σε άλλες λύσεις(Κρίστιανσεν-Λουτσέσκου- Γκάρντ) ενώ όπως γράψαμε και χτες ο Τάκης Λεμονής έχει τις δικές του πιθανότητες, αν και αρκετά λίγες.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button