ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Παπαδόπουλος «σφυρίζει» στο Αγρίνιο

Ο ρέφερι του συνδέσμου Μακεδονίας ορίστηκε να διευθύνει την σαββατιάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναιτωλικό.

 

Ο Ολυμπιακός εκστρατεύει στο Αγρίνιο το ερχόμενο Σάββατο για τις ανάγκες της κρίσιμης εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό κι αναζητεί την πέμπτη του διαδοχική νίκη, που θα του διατηρήσει ολοζώντανες τις ελπίδες για την κατάκτηση του όγδοου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Το απόγευμα της Τετάρτης (6/12) η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε τους διαιτητές, που θα κληθούν να διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 14ης αγωνιστικής της Super League, με τον Ιωάννη Παπαδόπουλο από τον σύνδεσμο Μακεδονίας να επιλέγεται για την σαββατιάτικη αναμέτρηση του Αγρινίου ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Ολυμπιακό.

Πρόκειται για τον διαιτητή, που είχε διευθύνει την προσφατη αναμέτρηση της Ξάνθης με την ΑΕΚ στα Πηγάδια, αφήνοντας τους γηπεδούχους με εννέα παίκτες, για να ισοφαρίσουν τελικά οι «κιτρινόμαυροι» σε 1-1 στο 89’ με γκολ οφσάιντ…

Βοηθοί του θα είναι οι Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς), Πέτρος Πάτρας (Μακεδονίας). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας) και Παρατηρητής ο Γεράσιμος Μαζαράκης (Κεφαλληνίας).

Oπως διαβάσατε και παραπάνω το γεγονός ότι είναι απο την ΕΠΣ Μακεδονίας μπορεί να λεει ..πολλά,μπορεί και τίποτε.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button