ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ουρανός είναι δικός της!

Πανέτοιμη για την επική πρόκριση στα ημιτελικά υου Challenge Cup για πρώτη φορά στη  ιστορία της είναι η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού κόντρα στην Αστερίξ (19:30).

 

Έτοιμη και αποφασισμένη να … ξαναγράψει ιστορία και παν πανηγυρίσει μία μεγαλειώδη πρόκριση στα ημιτελικά του Challenge Cup, είναι η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού απέναντι στην Αστερίξ (19:30)!

Οι «ερυθρόλευκες» του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, με την ψυχολογία στα ύψη από την κατάκτηση του έβδομου συνεχόμενου Κυπέλλου Ελλάδας , είναι αποφασισμένες να τα δώποσυν όλα για τη ιστορική πρόκριση μπροστά στον πύρινό τους κόσμο, που προβλέπεται να κατακλύσει κάθε γωνιά του «Μελίνα Μερκούρη»!

Η προετοιμασία της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, για την σπουδαία αναμέτρηση με την Αστερίξ, την Τετάρτη (8/3) στις 19:30 στο Ρέντη ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα.

Οι Κυπελλούχες Ελλάδας στοχεύουν να υπερασπιστούν τη νίκη με 3-2 σετ που πέτυχαν στο Βέλγιο στις 22 Φεβρουαρίου και να πανηγυρίσουν την πρόκριση στην ημιτελική φάση.  Για να συμβεί αυτό τους αρκεί νίκη με οποιοδήποτε σκορ.

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα ελεύθερης εισόδου έχουν τα ενεργά μέλη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button