Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ο Ολυμπιακός το μεγάλο φαβορί!»

index1

Τον τίτλο του ακλόνητου φαβορί στον Ολυμπιακό για πρόκριση στους «32» του Europa League απένειμε ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ Τόμας Κρίστιανσεν.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για την αξία και τη δυναμική του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Τόμας Κρίστιανσεν.

Ο Δανός προπονητής του ΑΠΟΕΛ σε δηλώσεις του χαρακτήρισε τους πρωταθλητές Ελλάδας ως το ακλόνητο φαβορί για πρόκριση, εκφράζοντας παράλληλα το μέγεθος των δυσκολιών που κρύβει ο όμιλος με Γιουνγκ Μποις και Αστάνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τόμας Κρίστιανσεν στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του παιχνιδιού του ΑΠΟΕΛ με τη Νέα Σαλαμίνα:

«Η κλήρωση είναι καλή και έχουμε πιθανότητες πρόκρισης. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε 100% γιατί αυτό είναι απαραίτητο σε όλες τις διοργανώσεις. Μπορεί να συμβεί το καλύτερο μπορεί και το χειρότερο. Πρέπει όμως να είσαι προετοιμασμένος για όλα τα ενδεχόμενα και εμείς να προετοιμασμένοι για αυτό το επίπεδο. Ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί του ομίλου. Την Αστάνα την ξέρουμε από πέρσι και θέλουμε μια μικρή εκδίκηση. Η Γιανγκ Μπόις είναι επίσης ανταγωνιστική και την μελετήσαμε, όμως, όλα θα φανούν στο γήπεδο».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button