ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ολυμπιακός στο Παγκόσμιο Συνέδριο της Aspire

Δυναμική ήταν η παρουσία του Ολυμπιακού στο Παγκόσμιο Συνέδριο της Aspire Academy που «φιλοξενήθηκε» στο Stamford Bridge Stadium στο Λονδίνο στο διάστημα 6-7 Οκτωβρίου.

 

 

Παρών σ’ ολα τα μεγάλα και σπουδαία ποδοσφαιρικά ραντεβού που αφορούν όλες τις ηλικίες δίνει ο Ολυμπιακός.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας αποδεικνύουν σε όλες τις εκφάνσεις ότι ανήκουν στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου έχοντας σημαντική θέση στα κορυφαία ποδοσφαιρικά γκαλά.

Τον Ολυμπιακό στο σπουδαίο Συνέδριο της Ακαδημίας από το Κατάρ εκπροσώπησε ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Νίκος Τοπολιάτης αλλά και ο επικεφαλής των Σχολών Κύπρου κ. Μάριος Κουδελή μαζί με τον προπονητή Αντώνη Κουδελή και ο επικεφαλής της Σχολής Λονδίνου κ. Νίκος Σπίνος.

Στην «Fourth Edition of Aspire Academy Global Summit» συμμετείχαν  μεταξύ άλλων η Μπαρτσελόνα, η Γιουβέντους, η Πόρτο, η Παρί Σεν Ζερμέν, ο Άγιαξ, η Μπενφίκα, η Ίντερ, η Μίλαν, οι ομοσπονδίες της Ιταλίας, της Γαλλίας, της Βραζιλίας και της Ολλανδίας αλλά και εκπρόσωποι από το MLS και ομάδων απ’ όλο τον κόσμο.

Ο Ολυμπιακός ήταν στο ίδιο workshops μεταξύ άλλων με την Μίλαν, την Πόρτο, τον Άγιαξ, την Άρσεναλ, την Σαχτάρ, την Μπενφίκα και τις εθνικές ομοσπονδίες της Αργεντινής, της Ιταλίας και της Γαλλίας όπου και συζητήθηκε-αναλύθηκε το θέμα «Ορισμός του Ταλέντου».

Ο κ. Νίκος Τοπολιάτης στο περιθώριο του Συνεδρίου είχε επαφές με πολλά κλαμπ της Ευρώπης και της Λατινινής Αμερικής και συζήτησε με τους εκπροσώπους τους ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν την δομή και την λειτουργία της Ακαδημίας.

Μεταξύ άλλων στο Λονδίνο συζητήθηκαν θέμα όπως «Η μεθοδολογία της δύναμης», «Η μετάβαση από την Ακαδημία στην α’ ομάδα» και άλλα που παρουσίαζαν μεγάλο ενδιαφέρον.

Καλεσμένος ήταν ο κ. Αρίγκο Σάκι ο οποίος μίλησε σ’ όλους για την φιλοσοφία του στο ποδόσφαιρο και μετέφερε στους συνέδρους τα βιώματα του ενώ ο κ. Μπόραν Μιλουτίνοβιτς ανέλυσε τις διαφορές στην δουλειά των προπονητών σε συλλόγους και σε εθνικές

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button