ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Ο Ολυμπιακός σηκώνει ψηλά την Ελληνική σημαία”

13590439_10154317852874407_121359659825412531_nΠέρα από το ποδοσφαιρικό τμήμα και το ανδρικό μπάσκετ, ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός, ξέχωρα από κυρίαρχος εντός Ελλάδας σε όλα τα σπορ, θα συμμετέχει πλέον και σε Ευρωπαικές διοργανώσεις έχοντας πολλές και σημαντικές ελπίδες διάκρισης.

Ο Δ/ντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς ,με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook  αναφέρθηκε σε αυτό το γεγονός ,τονίζοντας πως ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός γιγαντώνεται όλο και περισσότερο τη στιγμή που υπάρχουν, άλλοι σύλλογοι οι οποίοι ούτε καν περνάνε τα σύνορα της Ελλάδα και βέβαια οι  διοικητικοί τους ηγέτες τους έχουν αφήσει στο έλεος τους. Την ίδια στιγμή , ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι κοντά στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό και βοηθάει απίστευτα την προσπάθεια που γίνεται από τον Μιχάλη Κουντούρη με τη σημαία την Ελλάδας να σηκώνεται ψηλά.

“Εκτός από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, ΠΕΝΤΕ ομάδες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ παίζουν σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και διεκδικούν ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ τίτλους. Ιστορικοί μας αντίπαλοι, σε διάφορα αθλήματα, δεν περνάνε τα σύνορα λόγω άρνησης συμμετοχής για οικονομικούς λόγους! Έτσι αγαπάει ο δικός μας Πρόεδρος τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ που σηκώνει ψηλά την ελληνική σημαία! Με πράξεις! Ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης στέκεται στο πλευρό του Προέδρου του Ερασιτέχνη Μιχάλη Κουντούρη και ο ΟΣΦΠ γιγαντώνεται καθημερινά! Και φυσικά δίπλα και ο κόσμος μας που στηρίζει! Και τόσο αγαπάνε τους συλλόγους τους κάποιοι άλλοι Πρόεδροι που έχουν εγκαταλείψει στο σκοτάδι και στην απομόνωση τα ερασιτεχνικά τους τμήματα! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ…”ήταν το σχόλιο του Κώστα Καραπαπά που ανέβασε και μία φωτογραφία του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Μιχάλη Κουντούρη και όλα τα κύπελλα που κατέκτησε ο ερασιτέχνης.

Untitled

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button