ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

«Ο Ολυμπιακός πρέπει να μην έχει κανέναν ανάγκη!»

Στο εγχείρημα που θα πρέπει να ακολουθήσει σύσσωμος ο κόσμος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Μιχάλης Κουντούρης στις εργασίες του 11ου Παγκοσμίου Συνεδρίου Θύρας 7.

Το δικό του στίγμα, ώστε ο Θρύλος να παραμείνει ενωμένος και αν γίνει ακόμη πιο δυνατός στην συνέχεια κόντρα σε όλους και σε όλα, έδωσε ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Μιχάλης Κουντούρης

«Αυτό που μετράει είναι να είστε όλοι κοντά για να υπάρχει η βάση, για να μη διαλύσουμε ποτέ όπως έγινε με τους άλλους. Ο Ολυμπιακός πρέπει να μην έχει κανέναν ανάγκη».

Σε εκείνο το σημείο ο Βαγγέλης Μαρινάκης που έγνεφε καταφατικά πήρε τον λόγο και είπε: «Αυτό ακριβώς είπα όταν ανέλαβα την ομάδα. Ότι στόχος είναι να φτάσουμε σε ένα σημείο ο Ολυμπιακός μας να μην έχει ανάγκη πρόσωπα και να έχει βάσεις για να στηρίζει το μέλλον του. Και εμείς αυτές τις βάσεις τις βάλαμε, γιατί εμείς ότι λέμε το κάνουμε πράξη. Και στον Ολυμπιακό και στον Πειραιά και παντού ότι είπαμε το κάναμε πράξη».

 

Επίσης για τον πόλεμο που δέχεται ο ίδιος, ο σύλλογος και την πολιτική ο κ. Μαρινάκης είπε: «Ακούω ξανά και ξανά για την πολιτική και αν μπλέκεται ο Ολυμπιακός κλπ κλπ. Ακούστε, εμείς έχουμε συγκρουστεί και εγώ και οι συνεργάτες μου με κάθε κυβέρνηση όταν είδαμε ότι θίγει τα συμφέροντα του Ολυμπιακού. Δεν είναι θέμα κομματικό.  Όμως ζούμε όλοι τι συμβαίνει και το πράγμα τα τελευταία δυο χρόνια έχει ξεφύγει. Δεν υπάρχει μέρα που δεν υπάρχει μια επίθεση στον Σύλλογο, σε εμένα, από Υπουργούς, βουλευτές, πολιτευτές… Συνηθίσαμε πια να μας αντιμετωπίζουν όλοι με βρώμικο πόλεμο.  Εμείς έχουμε μάθει να απαντάμε με τη δουλειά μας και τις επιτυχίες μας. Με τις νίκες μας σε κάθε επίπεδο. Είτε αυτό είναι επιχειρήσεις, είτε είναι αθλητισμός, είτε οτιδήποτε άλλο. Δεν μπορεί κανείς να μας λυγίσει γιατί και το δίκαιο και η αλήθεια της ζωής είναι με το μέρος μας»!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button