ΠΟΛΟ

Ο Ολυμπιακός νικητής στο 2ο «Άρης Γκλιάτης»!

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο 2ο τουρνουά υδατοσφαίρισης εφήβων που διοργάνωσε ο Ηλυσιακός στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο. Οι «ερυθρόλευκοι» του Σάκη Πλατανίτη εκμεταλλεύτηκαν το εκπληκτικό τους δεύτερο οκτάλεπτο και κατάφεραν να επιβληθούν με 9-5 του μαχητικού Πανιωνίου και πήραν πανηγυρικά το τουρνουά.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Σάκη Πλατανίτη εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο το εκπληκτικό τους δεύτερο οκτάλεπτο, στο οποίο σκόραραν πέντε γκολ και δέχθηκαν μόλις ένα, κυριάρχησαν επί των Νεοσμυρνιωτών και κατέκτησαν, έτσι, το χρυσό μετάλλιο.

Οι ερυθρόλευκοι  είχε δύο πολίστες του στους κορυφαίους του τουρνουά και συγκεκριμένα, τον Αριστείδη Χαλυβόπουλο, που ανακηρύχθηκε MVP και τον Γιάννη Σύρμα, που κέρδισε το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 1-5, 1-1, 2-2

Πανιώνιος: Ζωγράφος, Μπουζαλάς, Αδαμόπουλος, Μύριλος, Ζωίδης, Πετρίδης, Χέλμης, Ζουρίδης 2, Παττακός, Νταλάπας 3, Βαλάτσας, Πικροδημήτρης, Βλαχοτάσιος, Δαμίγος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σύρμας, Κιαπίδης 1, Κουζελέας, Μπέλεσης 1, Χαλυβόπουλος 1, Κίτσος, Παπαχριστόπουλος, Γιαννόπουλος Η., Γιαννόπουλος Τ., Παππάς 3, Νιαρχάκος 3, Χριστοδούλου, Μάρκου, Κοβιτίδης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button