ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Ο Ολυμπιακός μόνο το πιο έντονο ενδιαφέρον”

Το γεγονός ότι ο Τζόελ Κάμπελ είναι ανάμεσα σε αυτούς που θα αποχωρήσουν σύντομα από το ρόστερ της Άρσεναλ επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο Ουνάι Έμερι.

Και κάπως έτσι έκανε την εμφάνισή του το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων για τον 26χρονο Κοσταρικανό εξτρέμ, ο οποίος πραγματοποίησε μια φανταστική χρονιά ως δανεικός στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2013-14.

Σύμφωνα μάλιστα με το τελευταίο χρονικά δημοσίευμα γύρω από το όνομά του, οι «ερυθρόλευκοι» είναι και ο σύλλογος που έχουν δείξει μέχρι τώρα το πιο σοβαρό ενδιαφέρον για να τον επανεντάξουν στο ρόστερ τους.

Πιο συγκεκριμένα, η La Republica κάνει αναφορά στους διεθνείς ποδοσφαιριστές που δεν έχουν σίγουρη ποδοσφαιρική στέγη για τη νέα σεζόν και το όνομα του Κάμπελ είναι ανάμεσα σε αυτούς.

«Έχει άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο με την Άρσεναλ, μία κατάσταση που κλείνει την πόρτα σε ενδεχόμενο δανεισμό του. Η Λάτσιο από την Ιταλία έδειξε ενδιαφέρον, αλλά μόνο για τη μεταγραφή του. Ο μοναδικός τρόπος να φύγει από το σύλλογο, είναι με πώληση. Έτσι, αν υπολογίσουμε πως η μεταγραφική περίοδος στην Premier League ολοκληρώθηκε, θα πρέπει να κοιτάξει για μεταγραφή σε άλλη χώρα της Ευρώπης. Ο Ολυμπιακός από την Ελλάδα είναι ο σύλλογος που έχει δείξει το πιο έντονο ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες του Κοσταρικανού, στον οποίο ο προπονητής του στην Άρσεναλ, Ουνάι Έμερι δεν έχει εμπιστοσύνη», τονίζει το δημοσίευμα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button