Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει!»

173713

Αποθεωτικό αφιέρωμα στους πρωταθλητές Ελλάδας αφιέρωσε ξένη ιστοσελίδα με αφορμή την επερχόμενη εκκίνηση της νέας Ευρωλίγκας.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται πυρετωδώς για την επερχόμενη έναρξη της νέας απαιτητικής  Ευρωλίγκας, η οποία φέρνει τους πρωταθλητές Ελλάδας στη μεθαυριανή πρεμιέρα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης να αντιμετωπίζουν στο «Παλάθιος Ντε Λος Ντεπόρτες» την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ένα παιχνίδι, το οποίο ξυπνάει μνήμες από τους πρόσφατους μεταξύ τους τελικούς σε Λονδίνο (2013) και στο ίδο γήπεδο πριν από 17 μήνες, με τις δύο ομάδες να έχουν να επιδείξουν από μία νίκη στους τελικούς που έχουν γίνει στο πέρασμα των τριών τελευταίων ετών.

Με αφορμή την εκκίνηση της νέας Ευρωλίγκας, η οποία από φέτος διεξάγεται μ’ ένα σούπερ «μαραθώνιο» 30 αγωνιστικών, η ιστοσελίδα «ballineurope.com» έκανε ένα αφιέρωμα στους πρωταθλητές Ελλάδας, πλέκοντας το εγκώμιο στην «αρμάδα» του Γιάννη Σφαιρόπουλου

Μάλιστα, όπως αναφέρει,  οι πρωταθλητές Ευρώπης για το 2012 και 2013 έχουν όλα τα φόντα να …επιστρέψουν δυναμικά στην κορυφαία διασυλλογιή διοργάνωση:

«Πρόβλεψη: Έβδομος. Αυτή η ομάδα είχε το ταλέντο να περάσει πέρυσι στα πλέι οφ. Δεν τα κατάφερε, αλλά αυτό έγινε περισσότερο λόγω του τάιμινγκ των τραυματισμών και των 14 αγώνων του Top-16, ενώ φέτος υπάρχουν 30. Ο Ολυμπιακός θα κάνει αυτό που πρέπει να επιστρέψει», γράφει μεταξύ άλλων το κείμενο, το οποίο στέκεται και στο «βαρύ» πυροβολικό της ομάδας.

«Ως εκ τούτου, το βάρος θα πέσει στα γνωστά πρόσωπα. Βασίλης Σπανούλης, Ματ Λοτζέσκι και Γιώργος Πρίντεζης εκπροσωπούν διαφορετικά μέρη του «οπλοστασίου» του Ολυμπιακού».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button