ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ο Ολυμπιακός θα έπρεπε να είναι στο Champions League!»

fotiouapoel

Την εκτίμηση ότι ο πρωταθλητής Ελλάδας θα έπρεπε να εκπροσωπούσε την χώρα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, εξέφρασε ο αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Χάρης Φωτίου.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Το εγκώμιο του Ολυμπιακού έπλεξε στις δηλώσεις του ο Χάρης Φωτίου.

Ο Αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα έπρεπε να εκπροσωπούν το ελληνικό ποδόσφαιρο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, εκφράζοντς παράλληλα την αισιοδοξία του για πρόκριση στην φάση των «32» του Europa League:

«Δυστυχώς ο Ολυμπιακός δεν είναι στο Champions League. Εκεί θα έπρεπε να είναι, αλλά δυστυχώς για το ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν είναι. Όσον αφορά στην κλήρωση και αυτό αφορά και τις δύο ομάδες, είναι καλή και ελπίζουμε πως αυτή θα είναι η τελική έκβαση, να προκριθούν και οι δύο», τόνισε το υψηλόβαθμο στέλεχος των πρωταθλητών Κύπρου, για να προσθέσει για το ταξίδι του ΑΠΟΕΛ για το ματς με την Αστάνα:

«Η Αστάνα ήταν αντίπαλός μας πέρυσι και ξέρουμε καλά πού θα πάμε, τι θα γίνει και πού θα μείνουμε. Το γήπεδο έχει συνθετικό χλοοτάπητα. Είμαστε αισιόδοξοι πως την προηγούμενη άσχημη εμπειρία, θα την κάνουμε θετική».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button