Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ο Ολυμπιακός έχει και ψυχολογία πλέον!»

1568975

Στην νοοτροπία νικητή, που κυριαρχεί στο μυαλό, αλλά και τα χαρίσματα των παικτών του Ολυμπιακού εστίασε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος τους λόγους του νέου θριάμβου επί του Παναθηναϊκού.

 

Στον έβδομο ουρανό πετούσε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος μετά τον τεράστιο σε αξία θρίαμβο των πρωταθλητών Ελλάδσς επί του Παναθηναϊκού!

Ο εκ των ιδιοκτητών της πειραϊκής ΚΑΕ  εστίασε στην τεράστια σε αξία νίκη των «ερυθρόλευκων», η οποία ήρθε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ στα τελευταία δευτερόλεπτα, τονίζοντας ότι πλέον ο Ολυμπιακός εκτός από ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης, διακρίνεται και για τα ψυχικά χαρίσματα των παικτών του:

«Ήταν ένας αγώνας Ευρωλίγκας, σημαντικός, εκτός έδρας… Άλλες ομάδες έχουν μεγάλο πλεονέκτημα. Οι τουρκικές για παράδειγμα παίζουν 12 εκτός έδρας ματς, εμείς 14. Είναι σημαντική αυτή η νίκη. Ο Ολυμπιακός έχει ομάδα και ψυχολογία πλέον. Έχει παίκτες που παίζουν τον ρόλο τους άριστα και είχαμε ψυχραιμία στο -4 και στο -2. Ο ΠΑΟ έβαλε μεγάλα τρίποντα, πέρασε μπροστά, αλλά στο τέλος εμείς ήμασταν ψύχραιμοι. Άλλαξα θέση για να δω καλύτερα την τελευταία επίθεση», ήταν το αρχικό σχόλιο του Προέδρου της ΚΑΕ Ολυμπιακός, για να σταθεί και στο ρίσκο των τελευταίων δεκυτερολέπτων, αλλά και τον τρόπο όπου σφυρίζουν οι διαιτητές:

«Ούτε εγώ άκουσα τι έγινε, χωρίς ρίσκο δεν κερδίζεις αν είσαι πίσω στο σκορ. Είναι τελείως διαφορετικό το ματς της Ευρωλίγκας, ένας παράγοντας είναι και οι διαιτητές. Ο ξένος σήμερα πήγε να το διακόψει. Έχει αλλάξει και η ψυχολογία του Ολυμπιακού. Είμαστε στο 5-3, πάμε για το 6-3. Από αυτή την έδρα δύσκολα θα περάσουν άλλες ομάδες για να πάρουν τη νίκη».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button