ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Νάτχο και ο “Φέτφα”

Εχουμε ξαναγράψει ότι ο Μαρτίνς μπορεί να μην λατρεύει τις πολλές αλλαγές αλλά είναι ένας δίκαιος προπονητής που προσέχει πολύ και την παραμικρή λεπτομέρεια και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη.

Ο Πορτογάλος έκανε λόγο για λίγες αλλαγές στην 11άδα οι οποίες όμως θα είναι και ουσιαστικές και μία ίσως αναγκαστική. Στο τελευταίο κομμάτι αναφερόμαστε στον Τοροσίδη που αν ο Ομάρ δεν είναι καλά 100% από την ίωση που τον ταλαιπωρεί , ο “Τόρο” θα πάρει τη θέση του.

Από κει και πέρα, στα άκρα, ο Μαρτίνς σκέφτεται Φετφατζίδη. Και αυτό γιατί ο “Φέτφα” μπορεί να είναι μικρόσωμος αλλά η ικανότητα του να “σπάει” τις κλειστές άμυνες συγκλίνοντας προς τον άξονα και κάνοντας σου ή “σπάζοντας” τη μπάλα, κάτι που έγινε με τον Αστέρα,   έκανε κλικ στον Πορτογάλο που θα τον βάλει στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Αριστερά ο Ποντένσε δεν χάνει την θέση του. Στην μεσαία γραμμή, ο Καμαρά δεν μένει εκτός, αλλά το θέμα είναι ποιος θα είναι ο παρτενέρ του. Ο Μαρτίνς έχει λατρεία στον Μπουχαλάκη, αλλά φαίνεται ότι ο Κρητικός μέσος θα μείνει στον  πάγκο, καθώς Νάτχο και Γκιγέρμε αναμένουν. Ο Ισραηλινός , πάντως, έχει προβάδισμα καθώς και εμπειρία έχει σε τέτοια ματς και στην προπόνηση ανεβάζει ρυθμούς και ανεβασμένη ψυχολογία έχει μετά το ματς με τον Αστέρα.

Δεν θα μας έκανε έκπληξη πάντως, να έπαιζε ακόμα και 10άρι στη θέση του Φορτούνη έτσι ούτως ώστε γη ομάδα να κερδίσει και ανασταλτικά και δημιουργικά με τον Μπουχαλάκη να μένει στη θέση του ή να χρησιμοποιηθεί ο Γκιγέρμε.

Ο Αχμεντ Χασάν με το εκτόπισμα του και την αίσθηση του “είμαι στη φάση”  μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν φορ αντί του Γκερέρο, ενώ στην άμυνα ο Μεριά θα πάρει τη θέση του Μιράντα πλάι στον Βούκοβιτς. Από κει και πέρα,Τσιμίκας αριστερά και Γιαννιώτης κίπερ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button